Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV. Alexandru Ciucu, prima reacție despre zvonul legat de divorțul de Alina Sorescu. Ce a declarat designerul

EXCLUSIV. Alexandru Ciucu, prima reacție despre zvonul legat de divorțul de Alina Sorescu. Ce a declarat designerul

Alexandru Ciucu si Alina Sorescu

Alexandru Ciucu pune capăt zvonurilor legate de divorțul de Alina Sorescu. Celebrul designer a avut prima reacție, în exclusivitate pentru Redacția.ro, cu privire la acest subiect, după ce a fost surprins în preajma unei domnișoare blonde. Iată ce ne-a spus Alexandru Ciucu!

Alexandru Ciucu, prima reacție despre zvonul legat de divorțul de Alina Sorescu. Ce a declarat designerul

În ultima vreme, se adâncesc zvonurile cu privire la un posibil divorț între Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, mai ales că de curând designerul a fost surprins în preajma unei blondine misterioase. Redacția.ro a luat legătura cu celebrul designer și a aflat care este, de fapt, adevărul!

Întrebat dacă a divorțat de Alina Sorescu, Alexandru Ciucu a negat cu vehemență: Nu se pune problema de așa ceva!”, ne-a declarat în exclusivitate faimosul creator de modă. În privința femeii alături de care cei de la Spynews l-au surprins zilele acestea, momentan, Alexandru Ciucu nu a comentat.

Cum a fost surprins Alexandru Ciucu alături de blondina misterioasă

Zilele acestea, la ceas de seară, Alexandru Ciucu a fost fotografiat de cei de la Spynews, cu o domnișoară blondă, în timp ce se îndreptau către un restaurant din Capitală. Doar că…ghinion! Au ajuns în apropiere de ora 21:00, când restaurantele se închid, iar Alexandru Ciucu și domnișoara misterioasă au fost nevoiți să se retragă. Și-au cumpărat câteva produse de patiserie și s-au orientat, potrivit sursei citate, acasă la femeia din imagini. De aici, Alexandru Ciucu ar fi ieșit după câteva ore bune.

Ce a spus Alina Sorescu despre divorțul de Alexandru Ciucu

Speculațiile despre divorț au pornit încă de anul trecut, din luna august, când Alexandru Ciucu ar fi fost văzut singur la mare, într-un club din Mamaia, în timp ce Alina Sorescu era singură, acasă, cu fetițele lor. În cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea”, Alina Sorescu a oferit atunci prima reacție despre posibilul divorț. Nu a avut un răspuns concret, ci:

„Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani să ajung la un nume curat și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu. Să-mi creez o imagine credibilă. Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta. Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu.Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și familie”, a spus Alina Sorescu, la ”Vorbește lumea”.

vlcsnap-2020-09-06-19h34m04s940-1

Foto: Alexandru Ciucu, într-un club din Mamaia

De altfel, a explicat că nu a fost cu soțul ei la mare deoarece a fost ocupată cu școala sa de muzică, dar și din cauză că una dintre fetițele lor a avut febră. Totodată, a mărturisit că Alexandru Ciucu i-a oferit un inel, cu ocazia celebrării a zece ani de căsătorie.

„Nu am fost cu el la mare pentru că am fost foarte ocupată cu școala de muzică și una dintre fete a avut febră așa că a stat cu ea. Alex a fost la golf și la întoarcere s-a oprit în Mamaia. Nu mă deranjează bârfele pentru că sunt obișnuită. Lumea mondenă e mică”, a comentat Alina Sorescu. Ulterior, artista a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii împreună cu familia ei, semn că totul ar merge perfect între ea și Alexandru Ciucu.

Alina-Sorescu-7

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu sunt de 11 ani căsătoriţi și au două fetițe: Carolina și Raisa. Și-au unit destinele pe 12 septembrie 2010. Alexandru Ciucu are un rol important pentru Familia Regală. El se ocupă de costumele membrilor Casei Regale a României.

Nunta cu stil: Alexandru Ciucu & Alina Sorescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: