Redactia.ro
Home » Homepage » EXCLUSIV | Alin a făcut primele declarații despre relația cu Bianca, după ce au fost văzuți împreună. Ce spune ispita de la Insula Iubirii despre Marius: ”Nu mai vrea să fie cu el”

EXCLUSIV | Alin a făcut primele declarații despre relația cu Bianca, după ce au fost văzuți împreună. Ce spune ispita de la Insula Iubirii despre Marius: ”Nu mai vrea să fie cu el”

GALERIE FOTO (9)

Inevitabilul s-a produs și așa cum era de așteptat Alin de la Insula Iubirii a spart gheața și a făcut primele declarații, în exclusivitate pentru REDACTIA.RO, după toate imaginile care au apărut cu el și cu Bianca pe mediul online. Ispita care i-ar fi distrus relația concurentei cu Marius Moise a dat cărțile pe față și a făcut o serie de mărturisiri care ar putea să îi șocheze pe toți cei care îl admiră. 

S-a detonat bomba iar noi suntem primii care avem informațiile calde cu privire la relația dintre Bianca Giurca și Alin Simoiu. Răspunsurile la toate întrebările care au apărut în ultima perioadă în mediul online sunt pe cale să se afle, după ce ispita a lăsat garda jos și a explicat pe larg ce se întâmplă, de fapt. După ce a lămurit situația cu Bianca, Alin nu l-a ratat nici pe Marius Moise, având o reacție neașteptată la adresa „oponentului” său.

Adevărul despre imaginile cu Bianca Giurca și Alin Simoiu din Nuba

În urma finalei spumoase care a fost difuzată duminică pe Antena 1, telespectatorii au rămas cu multe întrebări legate de relația dintre Bianca și Alin. Dacă pe insulă păreau că s-au îndrăgostit unul de celălalt, în declarațiile pe care le-au făcut după 6 luni de la terminarea filmărilor aceștia susțineau altceva. REDACTIA.RO are primele mărturii ale ispitei care a simțit să lămurească lucrurile odată pentru totdeauna.

Dar să o luăm cu începutul, mai exact cu ultimul podcast postat de Speak, Florin Ristei și Radu Bucălae pe YouTube. Se pare că Nuba este o locație pe care Ristei și bunul său prieten au simțit nevoia să o viziteze sâmbătă, moment în care au dat nas în nas cu nimeni altul decât Alin. Potrivit declarațiilor făcute de Speak, acesta ar fi venit în căutarea Biancăi, după ce mai multe persoane i-ar fi spus că aceasta se află în locația respectivă.

„A venit Alin la noi la masă. Și îl întreb: ‘Ce faci aici?’ și el zice: ‘Mi-a scris lumea că e Bianca aici’”, a povestit Speak în podcastul de pe YouTube, alături de Radu Bucălae și Florin Ristei.

Alin neagă cu vehemență totul

Reacția lui Alin la această poveste nu a întârziat să apară. Bărbatul a negat cu vehemență faptul că s-ar fi dus în vreun club din dorința de a o căuta pe Bianca și pune totul pe seama coincidenței. Ba mai mult, ispita aruncă pasărea moartă în curtea vecinului și susține că Florin Ristei și Speak ar fi fost cei care l-ar fi încurajat să treacă să o vadă pe Bianca.

„Ceea ce s-a întâmplat între mine și Bianca în cele două dăți în care ne-am văzut a fost pură coincidență. Eu eram de vineri în Constanța. Am trecut prin Breeze pe la 1 și ceva, având un grup de prieteni acolo să îi salut, am rămas la ei câteva minute, la masă. Întâmplarea a fost să fie și Romeo cu Daria acolo, i-am salutat și mi s-a spus că e și Bianca cu ei. Am salutat, am rămas la vorbă și cam atât.

Iar ce s-a întâmplat în Nuba sâmbătă, eram la un restaurant lângă, prietenii mei se aflau în Nuba, am intrat în club, Ristei și Speak erau pe partea stângă la masă, m-am oprit, i-am salutat, am rămas cu ei mai mult de povești și au spus să trecem pe la Bianca să o salutăm. Asta s-a întâmplat. Nu m-am dus pentru că m-a chemat pe mine cineva acolo”, a declarat Alin Simoiu în exclusivitate pentru REDACTIA.RO.

Ispita de la Insula Iubirii dă de pământ cu Marius Moise

Din acest triunghi amoros nu putea lipsi nici Marius Moise, cel alături de care Bianca a trăit o poveste foarte frumoasă de dragoste. După despărțirea care a avut loc la Insula Iubirii, cei doi și-au mai dat o șansă, dar fără niciun rezultat. Bruneta sexy se bucură acum din plin de viața frumoasă pe care Bucureștiul i-o oferă și din când în când mai dă nas în nas cu Alin.

Marius nu pierde deloc timpul și a început să facă tot felul de dezvăluiri pe TikTok în care explică faptul că nu s-ar mai putea împăca cu o femeie care continuă să se întâlnească periodic cu bărbatul care i-a spart casa.

„Nu poți să zici că te împaci cu mine și tu ieși cu persoana care mă deranjează cel mai mult în club din trei în trei zile. Cum adică vrei să te împaci cu mine dacă tu te duci la Nuba și ești cu Alin, te duci la Breeze și ești cu Alin? Nu înțeleg. Una zici și alta faci”, a fost reacția explozivă a lui Marius Moise pe TikTok.

@alexst868 #mariusibianca #insulaiubirii🏝❤️ #biancagiurca ♬ sunet original – Alex Alex


Nici Alin nu a putut sta departe de aceste declarații dure făcute de fostul concurent de la Insula Iubirii, așa că a sărit, așa cum era de așteptat, în apărarea Biancăi. Ispita îl acuză pe Marius Moise că face tot acest „circ” pentru simplul fapt că Bianca nu își mai dorește o relație cu el, motiv pentru care încearcă să își apere într-un fel sau altul onoarea.

„Nu am apucat să văd acest filmuleț, nici nu vreau să îl văd, nu am timp să mă uit la asemenea prostii și comentarii. Toate aceste lucruri le spune, din punctul meu de vedere, pentru că cel mai probabil Bianca nu vrea să mai fie cu el, și-a dat seama, habar nu am, n-am intrat prea tare în povestea asta după emisiune. Le spune în apărarea lui. Asta e părerea mea. Mai departe, aș minți să spun lucruri pe care nici măcar nu le știu”, a susținut cu încredere Alin pentru publicația noastră.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: