Redactia.ro
Home » Horoscop » Exclusiv. Astrologul Mădălina Manole despre Super Luna Roz 2021. Cele mai afectate zodii

Exclusiv. Astrologul Mădălina Manole despre Super Luna Roz 2021. Cele mai afectate zodii

GALERIE FOTO (2)

Astrologul Mădălina Manole dezvăluie, în exclusivitate pentru Redactia.ro, ce ne aduce Super Luna Roz 2021 și care zodii sunt cele mai afectate de acest fenomen rar întâlnit!

Super Luna Roz este cea de-a doua cea mai mare Lună Plină din 2021. Impresionantul eveniment astronomic debutează de luni seara, mai exact pe 26 aprilie 2021, așa cum a anunțat NASA. Însă momentul în care se formează este de fapt în dimineața zilei de marți, așa cum ne explică astrologul Mădălina Manole, care ne dezvăluie și ce efecte va avea asupra zodiilor.

“Super Luna Roz se formează la ora 6.30 mâine dimineață (n.r. marți), deci pe 27 aprilie, dar deja din noaptea aceasta poate fi văzută imensă. Influențează toate persoanele născute în jurul datei de 27, plus/minus patru zile, influențează foarte mult semnele fixe, adică Taur, Scorpion, Vărsător, Leu, nu doar zodiile, ci și persoanele care au ascendant sau persoanele care au în astrograma lor natală planete.”, dezvăluie astrologul Mădălina Manole.

Super Luna Roz va fi mai aproape de Pământ decât oricare dintre celelalte luni pline din acest an, cu o singură excepție. Este vorba de Luna Plină din 26 mai, care va fi mai mare și o va depăși pe cea din aprilie.

Super Luna Roz 2021. De ce este luna roz?

Cifrele arată că superlunile sunt, în medie, cu 7% mai mari decât celelalte luni pline din an și cu 15% mai strălucitoare.

Însă de unde vine numele de Luna roz? Deși ne-am aștepta ca numele de Luna roz să aibă legătură e culoarea astrului ceresc, iată că realitatea este alta!

Luna roz vine de la denumirea unei flori ce înflorește în aprilie, chiar în această perioadă. Este vorba despre planta Phlox subulata, cunoscută drept brumărel. Datorită acestei asociații, această lună plină și-a primit numele de Lună „Roz”!

Super Luna Roz 2021 și efectele karmice

Orice lună plină este karmică, iar cea de acum cu atât mai mult, pentru că se formează în zodia Scorpion iar momentul de lună plină se petrece într-o casă karmică. Se încheie un capitol deschis în urmă cu șase luni. Acum culegem roadele, unii am semnănat, alții nu. Indiferent de zodie, contextul karmic vorbește despre sănătate, relații, banii și scoate la suprafață fricile noastre legate de schimbare. Vom simți dezechilibre, cel mai mult pe plan emoțional și financiar. Soarele este foarte aproape de Uranus, planeta neprevăzutului și a schimbărilor. Toate fricile noastre ne vor face să ne schimbăm. Super Luna din aprilie ne ajută să scăpăm de frici, temeri, anxietăți. Problemele de sănătate, care țin de rutina zilnică, putem acum să le conștientizăm și să le schimbăm.

Și cum ne aflm în Săptămâna Mare, contextul astrologic în care apare Super Luna Roz 2021 ne ajută să stabilim o conexiune mai profundă cu Divinitatea prin rugăciune și ne învață să iertăm.

“Această lună plină ne scoate trecutul la suprafață, ne face să ne învinovățim pentru fapte ce le-am făcut sau nu, dar tot ea ne ajută să punem punct și să o luăm de la capăt, să eliminăm tot ce este nociv sau toxic în viața noastră.”, explică astrologul Mădălina Manole.

Pe plan financiar, este momentul oportun pentru fiecare zodie în parte de-a echilibra orice datorie.

“Putem să ne ocupăm de credite, datorii, împrumuturi, să încercăm să le echilibrăm și chiar să le aducem la zi. Luna plină este un adevărat moment de conștientizare și revelație.”, mai adaugă Mădălina Manole.

Această apropiere de Pământ face ca mișcarea lunii să aibă un impact mai mare asupra oameniilor și zodiilor sub al căror semn s-au născut.

Super Luna Roz 2021, cele mai afectate zodii

Pe lângă efectele generale, Super Luna Roz  2021 va afecta în special anumite zodii, așa cum ne-a explicat mai devreme astrologul Mădălina Manole. Iată despre ce semne zodiacale este vorba.

Super Luna Roz 2021. Taur

Este sezonul Taurilor, iar ei pot face acum schimbări radicale! Super Luna Roz pică pentru Tauri pe casa relațiilor. Acești nativi simt nevoia de schimbare, caută libertatea și independență. Dacă au un partener toxic sau care îi acaparează, nu o să mai o simtă ca pe o dovadă de iubire, ci un moment prielnic să încheie relația care îi sufocă.

Super Luna Roz 2021. Scorpion

Scorpionii pot să vadă acum cel mai clar relația în care se află și direcția de viitor în care îți doresc să meargă. Orice tip de relație care îi acaparează, fie ea de ordin profesional, este cel mai bun moment pentru Scorpioni în care o pot încheia, odată ce este conștientizată doar ca o frică financiară peste care pot trece acum. Super luna roz este un adevărat moment de renaștere pentru Scorpioni, pasărea Phoenix fiind semnul care îi caracterizează pe acești nativi. Acum își pot schimba stilul de viață.

Super Luna Roz 2021. Leu

Având activă casa familiei, pentru Lei, Super Luna Roz va aduce la suprafață dezechilibrele emoționale din trecut. Se pot aștepta la unele tensiuni în families au chiar să li se amplifice frica de a pierde pe cineva drag. Acum este momentul ideal pentru a găsi echilibrul între viața de familie și cea profesională și carieră.

Super Luna Roz 2021. Vărsător

Super luna roz îi surprinde pe Vărsători în casa carierei. Este momentul în care acești native vor și pot să iasă în lumina reflectoarelor și să se pună în evidență. Însă cu saturn în zodia lor, le este frică să se manifeste, dar din exterior au parte de imbold. Luna plină îi va forța să se afirme. Sunt așteptate schimbări profesionale pentru acești nativi, vor avea curajul să iasă în față și să-și spună ce au de spus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: