Redactia.ro
Home » Homepage » EXCLUSIV. Câte locuri de muncă pun la dispoziție angajatorii europeni pentru români. ANOFM a făcut anunțul

EXCLUSIV. Câte locuri de muncă pun la dispoziție angajatorii europeni pentru români. ANOFM a făcut anunțul

Operatorii economici din Spaţiul Economic European (SEE) pun la dispoziţia lucrătorilor români, prin intermediul reţelei Eures România, peste 200 de locuri de muncă. Toți românii care vor să muncească peste hotare, o pot face ușor și sigur.

Anunțul făcut de ANOFM

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) ne-a transmis lista cu locurile de muncă disponibile în Uniunea Europeană pentru români. Datele furnizate de ANOFM ne arată că cele mai multe locuri de muncă disponibile sunt în Belgia, 86 la număr. Românii se pot angaja acolo ca ”ospătar , muncitor necalificat în agricultură (lucratorii in activitati din pepiniera: taiere copaci, etc.) , muncitor necalificat in agricultura (lucratorii care recolteaza legume in aer liber: conopida, praz) , muncitor necalificat in agricultura (lucratori care culeg fructe moi/ fructe de padure), muncitor necalificat in agricultura (lucratori care culeg fructe tari: pere, mere”.

Nici Germania nu stă prost la capitolul locuri de muncă pentru cetățenii din România. Nemții oferă posturi pentru persoane necalificate, dar și pentru cei cu studii. De exemplu, unul dintre job-urile disponibile este cel de educator. Se caută astfel: ”Sofer camion, Curier colete si scrisori, Incarcator / sortator corespondenta, Educatoare/educator”, arată ANOFM.

Ce locuri de muncă sunt disponibile pentru români în UE

  • Olanda – 15 locuri de muncă pentru: stivuitorist, culegator pere, culegator mere si pere,  legumicultor.
  • Norvegia – 21 locuri de muncă pentru: Instalator sanitar, tamplar , Frizer traditional, Sticlar / slefuitor sticla
  • Polonia – 27 locuri de muncă pentru: muncitor depozit – operator stivuitor , Asistent productie , Operator masina CNC (pentru candidatii fara experienta se ofera training) , Lacuitor/vopsitor , Strungar/frezor , Sudor MIG/MAG sau gaz , lacatus , operator CNC.
  • Finlanda – 23 locuri de muncă pentru: operatori CNC, muncitor in industria prefabricatelor din beton, constructie elementi, muncitor in productie pentru elemente din beton;
  • Danemarca – 5 locuri de muncă pentru: izolator , montator schele, instalator tevi, Vopsitor industrial,
  • Malta – 2 locuri de muncă pentru:  Farmacist.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: