Redactia.ro
Home » Exclusiv » EXCLUSIV! Ce s-a ales de Alex Hora, finalistul Masterchef? Bărbatul are o afacere de succes: „Fără soția mea nu ajungeam nicăieri”

EXCLUSIV! Ce s-a ales de Alex Hora, finalistul Masterchef? Bărbatul are o afacere de succes: „Fără soția mea nu ajungeam nicăieri”

GALERIE FOTO (5)

Ți-l mai aduci aminte pe finalistul Masterchef Alexandru Tinu Hora? Bihoreanul ne-a oferit un interviu în exclusivitate pentru Redacția.ro în care ne-a vorbit despre eșecuri, despre succes, familie, realizări și principii de viață. Alex Hora este unul dintre puținii români care a impresionat chefii de top prin talentul său în arta bucătăriei.

Povestea unui învingător. Alex Hora un exemplu de urmat

Alex Hora a vorbit despre greutățile prin care a trecut pentru a ajunge omul de succes de acum. Finalistul Masterchef nu a avut un trecut roz, ba dimpotrivă. Încă de când era mic a fost nevoit să se maturizeze repede și să își formeze principii solide pentru a putea reuși. Alex Hora a mărturisit că drumul spre succes a fost unul foarte greu, chiar și după participarea la celebrul show de cooking. Aceasta la nici două luni după câștigarea locului doi din finală a ajuns să doarmă într-o parcare.

În momentul în care Alex Hora s-a hotărât să pună bazele unui restaurant acesta a apelat la un prieten apropiat pe care îl ajutase în trecut. Acesta a fost unul dintre momentele vieții în care Alex a realizat că nu trebuie să ai încredere în oameni. Finalistul a povestit că avea nevoie de 15 milioane pentru a deschide bistro-ul, iar cu toate că inițial bărbatul acceptase să îl ajute, la scurt timp nu a mai răspuns la telefon. Mare i-a fost suprinderea lui Alex Hora când a primit ajutor din partea unui om străin căruia și aucm îi este recunoscător.

A fost foarte greu! Te trezești că nu mai ai prieteni, familie, nimic. Și te rogi la Dumnezeu să treci peste greutăți și să îți dea lumină, să alegi bine să nu o iei pe drumuri greșite. Puteam să mă apuc de alcool, de droguri, să mă sinucid. Faza este că sunt un bărbat puternic și am reușit să mă mobilizez. Mi-am făcut un scop! M-am axat pe el și uite că am reușit. Aveam fetița și m-am gândit la ea ca trebuie să merg mai departe să fie mândră de mine. Am fost ajutat de oamenii la care nu m-aș fi așteptat niciodată, și cumlea cei pe care eu i-am ajutat nu mi-au fost alături când aveam nevoie, iar acest lucru m-a dezamăgit. În momentul când am vrut să deschid bistro-ul aveam nevoie de 15 milioane și m-am gândit să apelez la un prieten pe care eu îl ajutasem mult pe vremea când eram în Spania. El mi-a promis că îmi va da 1000 de euro, iar după nu mi-a mai răspuns la telefon. Am fost ajutat de o persoană de la care nici nu m-aș fi așteptat.„, a mărturisit Alex Hora în exclusivitate pentru Redacția.ro

„Fără soția mea nu ajungeam nicăieri”

Alex Hora deține acum un restaurant de succes între Cluj-Napoca și Oradea, „Bistro Hai la Tinu”. El a povestit că a avut încredere în el și în Dumnezeu și cu multă muncă a reușit să răzbească. El s-a trezit fără prieteni, dar alături de actuala sa soție a reușit. Alex Hora are numai cuvinte de laudă la adresa femeii care i-a fost alături la bine și la greu și mărturisește că nu are cuvinte și timp să o răsplătească pe cât ar trebui. Cei doi au împreună un băiețel superb în vârstă de 2 ani și 8 luni pe nume Aris.

Lucrurile s-au schimbat în bine. Am găsit o femeie bună, a fost alături de mine la greu! Avem și un copil împreună de 2 ani și opt luni. Ne-a luminat viața și mie mi-a dat putere să merg mai departe. Fără soția mea nu ajungeam nicăieri. Mi-a ridicat moralul, a fost lângă mine și la greu și mi-a arătat ce înseamnă iubirea adevărată și necondiționată. Știi cum e, când ai bani teată lumea este lângă tine, iar atunci când nu ai vezi adevărata față a oamenilor, vezi cine îți sunt prietenii, cine îți este familia. Soția mea a fost alături de mine ți îi mulțumesc. Nu o să am destulă viață să îi mulțumesc cât aș vrea. Mi-a dat un fecior care este o comoară pentru mine. Eu am vrut fetiță. Având prima dată fetiță, știi cum e, tații de fete sunt mai altfel. Și când mi-a zis că avem băiețel m-am bucurat. Aveam numele de fetiță pregătit. Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că este un copil sănătos și frumos.„, a spus Alex Hora în exclusivitate pentru Redacția.ro

Deși are probleme de sănătate nu se dă bătut

Alex Hora are parte de niște probleme de sănătate serioase, dar fiind un bărbat puternic și determinat nu s-a lăsat doborât de ele și a continuat să muncească 16-17 ore pe zi și așteaptă să treacă această perioadă a pandemiei pentru a putea lucra și la evenimente private. Din nefericire finalistul Masterchef suferă de 8 hernii de disc, ligamentul încrucișat de la picior îl are rupt, iar meniscul de gradul 3 tot rupt. Cu toate acestea, Alex Hora a reușit să își construiască o casă la care încă lucrează. Alex Hora îi este recunoscător și terapeutului său, Romeo, care îl ajută mereu să se pună pe picioare în urma tratamentelor.

Eu chiar dacă am probleme de sănătate mari, uite că Dumnezeu a fost lângă mine și m-a ajutat să pot munci, să îmi pot face o casă. Bistro-ul l-am făcut de la 0. Am o hernie de disc, ligamentul încrucișat rupt la picior, am meniscul de gradul 3 rupt și uite că stau, muncesc și câte 16-17 ore câteodată și nu mă plâng, merg înainte. (…) A fost afectată în mare măsură ca la toată lumea care lucrează în industria Horeca. Am fost închiși. Lumea a fost reticentă, nu erau clienți, a trebuit să închidem și să ne descurcăm cum putem. A fost greu! (…) Planul de viitor este să îmi termin casa fiindcă am reușit să mai fac o casă. Am reușit să îmi refac viața și să meargă afacerea în continuare. Dacă ne ajută Dumnezeu să scăpăm de pandemia asta să pot merge la evenimente. Înainte aveam botezuri, nunți, majorate la care mergeam și găteam. (…) Îi mulțumesc mult și lui Romeo, fizioterapeutul meu. Datorită lui pot lucra. Merg o dată pe lună la el și mă pune pe picioare pentru a-mi purtea desfășura activitatea.„, a continuat Alex Hora în exclusivitate pentru Redacția.ro.

Alex Hora este un tată mândru

Alex Hora are un băiețel cu actuala sa soție, dar și o fetiță în vârstă de 17 ani pe nume Aida Alexandra. El se declară un tată mândru, cu doi copii frumoși și ascultători. El a mărturisit că cei doi copii se înțeleg bine, iar fiica sa este deja o domnișoară în toată firea cu note foarte bune și reușite școlare. Aida Alexandra a promovat examenul de liceu cu nota 9,50 și studiază filologie și jurnalism.

Fetița mea, Aida Alexandra este mai mare decât Aris cu aprope 15 ani. Deocamdată el e micuț, ea este la vârsta asta a adolescenței. Copiii se înțeleg bine. Ea intră în clasa a 11-ea. Este la un liceu cu profil de filologie și jurnalism. Sunt foarte mândru de ea fiindcă învață bine. A primit și bursă de merit. A obținut 9,50 când a avut examenul la liceu.„, a spus plin de emoție și mândrie Alex Hora.

Alex Hora nu regretă nimic și transmite un sfat important

Talentatul Alex Hora a spus că se bucură că a riscat în privința afacerii pe care o are. Mulți l-au descurajat când au auzit că dorește să își pună bazele unui restaurant, dar Alex nu a aplecat urechea, a tras tare și a atins succesul.

Nimeni nu face nimic pentru tine! Tu trebuie să faci cu mâna ta dacă vrei ceva și să nu ai așteptări de la nimeni. Dacă ai așteptări de la cineva vei fi dezamagit pentru că oamenii așa sunt. Priwteni îți sunt mama și tata. Când ai cu adevărat probleme atunci vezi cine îți sunt prietenii. Dacă eu stăteam după cum îmi zicea lumea, acum nu aveam nici casă, nici bistro, nici afacere. Uite că mi-a ajutat Dumnezeu. Am cinci ani de când mi-am deschis bistro-ul și știi cum e, dacă în primele șapte luni nu ai bani să te susții și să îți susții afacerea, dai faliment. Eu acum am reușit si sunt fericit că avema clienții noștrii.„, a concluzionat Alex Hora.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: