Redactia.ro
Home » Homepage » EXCLUSIV. Cum să te machiezi anul acesta de Halloween. Elena Dragomir, un celebru make-up artist, ne oferă câteva sfaturi: „Ne putem deghiza în orice și în oricine”

EXCLUSIV. Cum să te machiezi anul acesta de Halloween. Elena Dragomir, un celebru make-up artist, ne oferă câteva sfaturi: „Ne putem deghiza în orice și în oricine”

GALERIE FOTO (9)

Elena Dragomir este un model demn de admirat pentru tinerele începătoare în lumea machiajului. A plecat din Orșova, județul Mehedinți, acum mulți ani, pentru a-și putea face un viitor și a ajuns să-și clădească propriul imperiu departe de casă, tocmai în Marea Britanie. Este mamă cu normă întreagă, însă nu uită să se dedice și pasiunii ei: make-up-ul!

Elena Dragomir, un celebru make-up artist, ne oferă câteva sfaturi

Elena Dragomir a cunoscut succesul peste hotare, unde a reușit să-și clădească propriul imperiu. Se dedică în totalitate familiei ei, însă nu poate sta departe de prima ei dragoste: machiajul! Este make-up artist în Marea Britanie, acolo unde muncește de zor la visul ei. A încercat până acum orice tip de machiaj: fie că a fost vorba de un make-up simplu ori de eveniment, un machiaj de mireasă sau unul de…halloween. Pentru că se apropie cu pași repezi Halloween-ul, Elena s-a pregătit din plin. Aceasta își așteaptă clientele la programări, pe cele care vor să fie în pasul cu noile tendințe. Specialista în arta machiajului ne-a dezvăluit cerințele pe care le au clienții atunci când vine vorba de Halloween.

Anul acesta se poartă Maleficent, după cum se poate vedea în mediul online. Tot mai multe tinere își doresc să se costumeze în Maleficent și vor să aibă și un machiaj pe măsură. Elena ne-a mărturisit că un astfel de machiaj durează, de obicei, o oră și jumătate. Apoi, clienta va fi parcă desprinsă din filme!

Ce se poartă, anul acesta, de Halloween

Elena Dragomir ne-a dezvăluit că de Halloween se poartă, în general, machiajul vampir, cel cu mult sânge fals, tăieturi și tot ce este mai înfricosător. Bineînțeles că, cei care vor un machiaj pe măsură, au ca inspirație serialele de groază. Există și persoane care își doresc un machiaj mai simplu, de „zâna cea bună”, însă mereu cele înfricoșătoare sunt cele de impact.

„Halloween-ul se apropie, iar cel mai plăcut aspect este că ne putem deghiza în orice și oricine dorim! Nu se ține cont de reguli. Cele mai cerute machiaje de Halloween 2022 sunt vampire make-up, maleficent, lady vampire. Se poartă foarte mult cele mai înfricoșătoare machiaje, clienții aleg foarte mult efectele speciale în make-up, mult sânge fals, tăieturi, vânătai, zgârieturi, zombie, craniu, păpușă nebună, clown, mireasa moartă”, ne-a spus Elena Dragomir, un celebru make-up artist.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini