Redactia.ro
Home » Știri » EXCLUSIV. De ce nu poartă fiica lui Gabi Luncă doliu după mama lor: ”La noi la penticostali nu…”

EXCLUSIV. De ce nu poartă fiica lui Gabi Luncă doliu după mama lor: ”La noi la penticostali nu…”

GALERIE FOTO (3) EXCLUSIV. De ce nu poartă fiica lui Gabi Luncă doliu după mama lor: ”La noi la penticostali nu...”

A trecut mai bine de o lună de la moartea celebrei cântărețe Gabi Luncă. Fiica artistei, Rebeca Onoriu, a de făcut declarații în exclusivitate despre faptul că a fost criticată de presă pentru că nu a purtat doliu. Aceasta a ținut să lămurească că nu este o lipsă de repesc, ci la penticostali nu se ține doliu. 

De ce nu poartă fiica lui Gabi Luncă doliu după mama lor

Rebeca Onoriu, fiica cea mică a cântăreței Gabi Luncă, a declarat în exclusivitate pentru redactia.ro că este deranjată de faptul că oamenii au criticat-o că nu a purtat doliu atunci când mama ei a murit. Tânăra susține că la penticostali nu este nevoie de doliu pentru a arăta că suferi, acest lucru nu se practică și nu înseamnă că nu își respectă mama.

”Am purtat la un moment dat o cămașă roz și am fost judecată că nu țin doliu. Să nu fi fost nimeni în locul meu că eu mi-am îngropat doi părinți. La noi la penticostali nu se poartă doliu. Dacă nu purtăm nu înseamnă că nu e o formă de respect așa cum ne judecă lumea. A fost o perioadă grea, iar în ziua aceea am lăsat mașina la revizie și de acolo am plecat la cimitir unde am făcut curățenie și pregătirile și am fost judecată că nu port doliu. Am înțeles că mama a prezentat interes și prezintă în continuare. Din respect pentru dânsa și pentru publicul ei am răspuns la telefoane, dar nu doresc apariții. Suntem sensibile, nu vreau să ne mai pună oamenii vorbe în gură. Am împlinit dorințele mamei. A fost o mutare, l-am mutat pe tatăl nostru din partea cealaltă, dintr-un cavou cu șase cripte, pentru toată familia, și am cumpărat în Dămăroaia”, a declarat Rebeca Onoriu în exclusivitate pentru redactia.ro.

EXCLUSIV. De ce nu poartă fiica lui Gabi Luncă doliu după mama lor: ”La noi la penticostali nu...”

Rebeca Onoriu: ”Nu am putut să-mi jelesc părinții cum am simțit”

Mai mult, Rebeca Onoriu a declarat că nu a putut să-și plângă părinții așa cum ar fi vrut, pentru că nu a avut parte de intimitatea pe care o voia.

”Nu am putut să-mi jelesc părinții cum am simțit pentru că-mi venea să-mi rup părul din cap, să mă tăvălesc. Cu siguranță n-am să mai trăiesc în viața asta moment mai dureros, perioadă mai dureroasă ca aceasta. După ce că am lăsat presa să intre când puteam să închidem porțile cimitirului, unii s-au apucat să critice cum au fost oamenii îmbrăcați sau ce s-a scris pe o coroană. Am fost criticată și pentru porumbei. Da, a fost un moment care nu se obișnuiește la înmormântară să se aducă porumbei, dar eu am avut ideea asta și mi-am permis să fac. Aș fi făcut spectacol, orice aș fi făcut, dar am făcut și noi în limitele bunului simț să nu deranjăm pe nimeni. Am eliberat niște porumbei și am pus covor roșu, este normal, mama mea a fost declarată Regina muzicii lăutărești, iar pentru noi a fost primul nostru Dumnezeu pe Pământ. Aș fi pus nu doar în cimitir covor roșu, pănă acasă aș fi pus și chiar din spital. Am fost judecați de oameni că am făcu fală. Aș fi făcut da, dacă mama ar fi putut să-și vadă înmormântarea.

EXCLUSIV. De ce nu poartă fiica lui Gabi Luncă doliu după mama lor: ”La noi la penticostali nu...”

La înmormântare a fost un număr mare de persoane, însă mi-au scris persoane pe care nu le cunoșteam și m-au întrebat unde și când va fi înmormântarea și nu le-am răspuns pentru că nu am vrut să fie probleme. La tata au fost peste 5.000 de persoane. Noi nici nu am apucat să-l plângem pe tata pentru că veneau foarte mulți oameni să ne îmbrățișeze. Deci la mama ar fi venit cu siguranță mult mai mult, dar ținând cont de situația actuală, noi am preferat să nu fie discuții”, a mai declarat Rebeca Onoriu pentru redactia.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: