Redactia.ro
Home » Știri » EXCLUSIV Gigi Becali a povestit cum a rămas fără benzină cu Rolls Royce-ul în mijlocul drumului. „Așa a vrut Dumnezeu”

EXCLUSIV Gigi Becali a povestit cum a rămas fără benzină cu Rolls Royce-ul în mijlocul drumului. „Așa a vrut Dumnezeu”

Gigi Becali a ajuns din nou în centrul atenției după ce a rămas fără benzină cu Roll Royce-ul. Patronul FCSB a împins mașina de lux cu angajații pînă la benzinăriei.

Momentul a devenit viral pe rețelele de socializare, acolo unde latifundiarul din Pipera este un personal principal. Declarațiile fabuloase ale lui Becali ajung să fie urmărite și distribuite de sute de mii de oameni.

Gigi Becali a povestit pentru site-ul Redactia.ro toată întâmplarea petrecută în Pipera. Patronul FCSB i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru faptul că a rămas cu mașina în apropierea benzinărie și nu în altă parte, departe de o stație de carburant. Nu pleacă, niciodată, la drum lung, fără să aibă plinul făcut.

„E bine că am rămas în apropierea benzinăriei. Nu e bine? Dumnezeu a făcut în așa fel încât să fiu acolo. Știu că am devenit viral. Oricum am văzut în bordul mașinii că mai aveam benzină doar pe un kilometru. Nu plec însă la drum fără să mă asigur că am benzină”, a spus Becali în exclusivitate pentru redacția. ro.

Ghinion în trafic pentru patronul FCSB

Nu este primul incident rutier cu Gigi Becali în prim plan. În urmă cu o lună, patronul FCSB a ajuns cu mașina de lux în șanț. Miliardarul a evitat impactul și un alt autoturism și astfel și a avariat limuzina. Becali a fost testat și cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În plan sportiv, Becali pregătește o revoluție în această iarnă al FCSB. Crețu, Rotariu, Ganea vor fi dați afară de la echipă, în locul lor fiind aduși Luis Phelipe de la Poli Iași și Baba Alhassan de la Hermannstadt. Omul de afaceri vrea neapărat și un atacant, fiind negocieri pentru aducerea lui David Ankeye de la Sheriff Tiraspol.

„Impresarul e plecat în Albania, să vadă atacant și mijlocaș. Trebuie să vedem, eu îi dau afară după 6 luni. ‘Hai, să vedem ce știu’. De aia aduc mai mulți, să vedem care se potrivește. Luăm încă un atacant și cu asta, basta. Ankeye e jucător de viitor. E o investiție. Eu vreau atacant de 26-28 de ani, să mă ajute să joc în Liga Campionilor. Dacă vine și Baba Alhaswan, poate nu mai vreau să cumpăr atacant. Poate joacă și Coman atacant. Joacă Phelipe stânga, Băluță dreapta și Coman atacant. Sau poate joacă Phelipe vârf fals. Nu știu, mă gândesc”, a spus Becali pentru Digisport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: