Redactia.ro
Home » Exclusiv » EXCLUSIV Interviu cu Sorin Ilieș, singurul concurent de la Chefi la cuțite care a luat trei cuțite de aur deodată. Când se simte cel mai fericit și momentele lui de răscruce: „Nu mai vreau să simt durerile respective…”

EXCLUSIV Interviu cu Sorin Ilieș, singurul concurent de la Chefi la cuțite care a luat trei cuțite de aur deodată. Când se simte cel mai fericit și momentele lui de răscruce: „Nu mai vreau să simt durerile respective…”

GALERIE FOTO (2) Interviu cu Sorin Ilieș, singurul concurent de la Chefi la cuțite care a luat trei cuțite de aur deodată. Când se simte cel mai fericit și momentele lui de răscruce: „Nu mai vreau să simt durerile respective...”

Sorin Ilieș este primul și singurul concurent, momentan, din toată istoria emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1, care a luat trei cuțite de aur deodată de la Chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Iată un interviu exclusiv cu tânărul bucătar, care și-a deschis sufletul și a vorbit despre felul lui de a fi, dar și despre experiența „Chefi la cuțite”, care l-a marcat și l-a făcut să mai viseze, din când în când, că se află în platou, printre bancurile de gătit.

EXCLUSIV Interviu cu Sorin Ilieș, singurul concurent de la Chefi la cuțite care a luat trei cuțite de aur

Sorin Ilieș. Un tânăr bucătar brașovean, care a reușit până la vârsta de 32 de ani să își facă o familie și să dea gust vieții lui prin diferite experiențe care l-au marcat. Una dintre ele este participarea la Chefi la cuțite, în sezonul 10, acolo unde a reușit, în premieră, ceva ce alții n-au mai reușit niciodată: să obțină, deodată, cele trei cuțite de aur ale juraților. Cu alte cuvinte, a scris istorie.

Foto: Antena1

El i-a dat pe spate pe Chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu cu un Turnedou Rossini.

„Ești primul în sezonul 10 care a luat cuțitul de aur și primul în 10 sezoane care a avut oferte de 3 cuțite de aur pe masă”, a spus Sorin Bontea în emisiunea Chefi la cuțite.

Iată un interviu cu Sorin Ilieș, în exclusivitate, despre felul lui de a fi și despre experiența din show-ul culinar, la care se gândește aproape zi de zi și noapte de noapte. Sorin Ilieș a ales să facă parte din echipa lui Sorin Bontea.

Sorin Ilieș, concurentul cu trei cuțite de aur de la Chefi la cuțite. Când se simte cel mai fericit și momentele lui de răscruce: „Nu mai vreau să simt durerile respective…”

Reporter: Cine ești, de fapt, când rămâi doar tu cu tine?

Sunt calm, activ tot timpul și încerc să recuperez task-urile rămase în urmă. Mă gândesc în permanență la viitor și cam uit să trăiesc prezentul.

Reporter: Cine ești când ești în preajma celorlalți?

Cred că sunt omul care oferă echilibru, sfaturi și indicații atunci când sunt serios. În rest, sunt un copil de 14 ani care are chef de glume tot timpul.

Reporter: Cum te descrii în câteva fraze?

Cred că sunt foarte optimist, nu țin la supărare, îmi place să râd. Extrem de responsabil când vine vorba de familie, job, și ordine… Nu pot să gândesc în deranj și dezordine. Sunt poate prea calculat, câteodată.

Reporter: Cum a fost copilăria ta? Cum este relația cu familia ta, cu apropiații?

Cred că fac parte din ultima generație cu „cheia la gât”… Toate jocurile copilăriei le-am jucat, toate cireșele vecinului le-am furat 😂😂 Săracul om. 10 ani nu a putut să mănânce o cireașă din pomii lui. 😂😂 O copilărie activă, chiar dacă sunt născut în Brașov, iar ai mei bunici tot în Brașov erau. Nu am avut o copilărie trăită la țară.

Ai mei părinți au divorțat când aveam trei ani. S-au separat definitiv când aveam șase ani, mama mea s-a dedicat întru totul educației mele și a surorii mele. Nu am o familie numeroasă, dar ținem și ne iubim foarte mult unii pe alții.

Reporter: Cum și când a început această pasiune pentru gastronomie? Ce îți place să gătești cel mai mult?

Inițial, am fost barman-ospătar la un mic bistro al familiei mele. Ulterior, am intrat în bucătărie… Îmi plăcea foarte mult Carbonara, așa că am intrat să gătesc pentru fiecare client care cere această pastă, iar ulterior am și rămas pe această parte. Îmi place să aud din partea clienților că le place mâncarea făcută de mine… Dacă am o reclamație justificată, sunt supărat două zile pe mine. Prima și prima dată când am încercat să gătesc aveam vreo 5-6 ani… bezele. Bineînțeles că nu au ieșit. 😂😂 Peștele îmi place să-l gătesc. E preferatul meu. Și să-l mănânc. Deși nu am mâncat peșste până la vârsta de 21 de ani.

Mamăăă, ce mesaj lung! 😂😂 Zici că sunt nevastă-mea când e supărată. 😂😂😂

Interviu cu Sorin Ilieș, singurul concurent de la Chefi la cuțite care a luat trei cuțite de aur deodată. Când se simte cel mai fericit și momentele lui de răscruce: „Nu mai vreau să simt durerile respective...”
Foto: Antena1

Reporter: Mai ai și alte pasiuni în afară de gătit, evident?

Ski-ul este mare mea pasiune, muntele, în general. Nu am cum să scot asta din sânge. În fiecare dimineață când mă trezesc mă uit către Postăvarul.

Reporter: Povestește-mi momentele dificile din viața ta.

Momentele dificile au fost în urmă cu patru ani. Un an de zile a trebuit să iau antiinflamatoare din cauza durerilor… Niciun diagnostic… Nimic… Săptămânal, la analize, dar nu găseau nimic… Până la urmă m-am vindecat și am renunțat și la antiinflamatoare… Nu mai vreau să simt durerile respective… Atât de crunte încât nu mă mai puteam urca în pat fără ajutor.

Reporter: Povestește-mi momentele fericite acum.

Momentele fericite le întâlnesc zilnic! Și la muncă, și acasă. Îmi ador fetele enorm! Nu degeaba se spune că fetele sunt cu tații, așa e! Sper să nu se schimbe nimic. Atunci sunt fericit…

Reporter: Dacă ai putea să schimbi ceva în povestea ta, ce ai schimba? Any regrets?

Regret că sunt un pic mai introvertit, mai sceptic, câteodată, iar asta mă inhibă și nu pot să comunic foarte bine sau să dau 100 la 100 din ceea ce pot. Trebuie doar să treacă timpul pentru a mă putea acomoda.

Nu aș schimba nimic. Nu ai ce să schimbi.. E o întrebare care nu își are loc în Universul ăsta. Mereu mă întreb ce e de făcut de acum înainte… Regrete am, dar sunt pe partea de job, nicidecum pe partea familială.

Reporter: Cum arată o zi din viața ta, de dimineață până seara?

Cum arată o zi din viață mea??? E simplu! La 1 dimineața mă pun la somn. La 5.50 mă ridic din pat și mă pregătesc să merg la sală, pentru că am ceva kilograme de dat jos. La 7 încep sala și mă lupt că nebunul, ca să îmi mulțumesc personal trainer-ul. 😂 La 9 sunt la muncă. Comenzi, bonuri, nervi, râsete, înjurături și iar râsete. Ajung acasă la orele 24.

Când sunt liber îmi direcționez atenția doar către familie. Nu gătesc acasă decât extraordinar de rar. Cine zice că dacă ai un bucătar acasă te consideri norocos, nu e așa! 😂

Reporter: De ce ai ales să mergi la Chefi la cuțite?

Păi, nu prea am avut de ales. Trebuia să merg sau eram dat afară din casă. 😂 Glumesc. Am ales să merg pentru a putea vedea dacă pot să fiu apreciat și dacă pot să fac față unui stres în plus.

Reporter: Cum descrii experiența ta de la Chefi la cuțite, per ansamblu? Cu ce ai rămas memorabil?

Aș putea spune că e o experiență care te transformă. Nu neapărat în bine. Este presiune mare, se fac multe greșeli vizibile din fața televizorului, dar când ești acolo e greu. Nu am putut să fiu eu cel care sunt la ordinea zilei. Sincer, nu cred că există noapte să nu visez și zi să nu mă gândesc la show-ul ăsta. Am luat cuțitul de aur, grea decizie… Îi voiam pe toți chefii, îmi intrase și Chef Scărlătescu la suflet când eram în platou… Dar… Am avut de ales… Și, după cum ziceam, nu ai ce să schimbi.

View this post on Instagram

 

A post shared by Sorin Ilies (@sorinilies_chef)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: