Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV! Kamara a spus pe cine vede câștigător la Survivor România 2021! Ce spune despre eliminarea fratelui lui, Musty

EXCLUSIV! Kamara a spus pe cine vede câștigător la Survivor România 2021! Ce spune despre eliminarea fratelui lui, Musty

GALERIE FOTO (2) EXCLUSIV! Kamara a spus pe cine vede câștigător la Survivor România 2021!

EXCLUSIV! Kamara a spus pe cine vede câștigător la Survivor România 2021! În urmă cu mai bine de o lună, fratele lui Kamara a fost eliminat din competiția Survivor România. Musty a făcut parte din echipa Războinicilor, iar de-a lungul timpului a adus multe puncte echipei. Contactat de Redacția.ro, artistul a vorbit despre posibilii finaliști la Survivor România, dar și despre ieșirea fratelui său din competiție.

EXCLUSIV! Kamara a spus pe cine vede câștigător la Survivor România 2021! Ce spune despre eliminarea fratelui lui, Musty

EXCLUSIV! Kamara a spus pe cine vede câștigător la Survivor România 2021! În luna martie, competiția Survivor România a ajuns la final pentru Musty, fratele lui Kamara. După ce acesta a plecat din concurs, artistul a declarat că eliminarea lui a fost o greșeală imensă. În prezent, artistul consideră că fratele său ar fi fost util echipei Războinicilor și că nu trebuia să iasă atât de repede. „Din toți concurenții echipei albaștrilor, el trebuia să meargă mai departe. Mai avea ceva de oferit show-ului. Asta consider!„, a precizat Kamara pentru Redacția.ro.

Întrebat despre un posibil câștigător al Survivor România 2021, Kamara a precizat că este complicat să se gândească la un câștigător, dar ne-a spus care ar fi posibilii finaliști ai competiției. În viziunea sa, șase concurenți al emisiunii ar ajunge în finală. „E destul de complicat să ne pronunțăm asupra unui câștigător, dar putem să vorbim despre finaliști. Aș vedea vreo șase concurenți pe ultima linie. Și spun așa, Marius Crăciun, dacă nu cumva o să aibă vreo bucurie în această săptămână. L-aș vedea și pe Zanni, pe Elena, cred că Albert pentru că are susținerea publicului și nu știu de ce. Și Cosmin probabil ar ajunge în finala Survivor România„, a conchis Kamara. În legătură cu Sindy, artistul a declarat că războinica ar avea o șansă să ajungă în finala competiției, dar din cauza accidentării sale pe traseu, există posibilitate să nu rămână până în finală.

Cine este Musty Camara

Musty Camara, în vârstă de 39 de ani este de profesie inginer și are o poveste de viață impresionantă. Acesta a copilărit și a trăit în mai multe țări, după ce tatăl său a murit. La 15 ani a plecat de acasă, ca săs tudieze și să muncească, făcând naveta între Franța și Coasta de Fildeș. Din 2015 s-a stabilit în România și are trei copii, pe care îi adoră.

Kamara si Musty

Kamara, fratele său mai mare cu 5 ani, a povestit într-o emisiune cum era Musty în copilărie.”El de mic era întreprinzător, a început să meargă la 7 luni, atât de precipitat a fost. Avea 2 ani, eu 7, când am trecut printr-o întâmplare, eram acasă, în bucătărie, mama era în spital, internată cu ocluzie intestinală după ce a născut-o pe sora noastră. La un moment dat am auzit pe cineva strigând la geam numele lui Musty. Şi m-am dus în sufragerie, stăteam la etajul 6 în Drumul Taberei şi l-am văzut pe pervazul geamului, se suise pe canapea şi apoi pe geam. Îl strigă cineva şi el s-a dus să se uite. Şi când l-am văzut nu mi-a venit să cred, m-am dus încetişor pe la spate să-l prind. L-am tras, am căzut cu el pe canapea şi de atunci am bătut toate geamurile în cuie”, a povestit Kamara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: