Redactia.ro
Home » Exclusiv » EXCLUSIV! Mariana Moculescu s-a reprofilat! Ce meserie are și cu câți bani trăiește pe lună

EXCLUSIV! Mariana Moculescu s-a reprofilat! Ce meserie are și cu câți bani trăiește pe lună

Mariana Moculescu a acordat un interviu în exclusivitate pentru Redactia.ro în care a povestit despre planurile ei de afaceri, dar și cum se descurcă acum cu banii. S-a zvonit că își va deschide un studio de videochat, dar vedeta încă nu a materializat acest plan. După ce a afirmat că a trăit un iad în ultimul an de relație pe care l-a avut cu bărbatul de origine italiană, Mariana a reușit să se întoarcă în țară și vede această mutare ca pe o evadare și o binecuvântare.

Mariana Moculescu își deschide studio de videochat? Ce business deține vedeta

Mariana Moculescu a afirmat că și-a dorit la un moment dat să își deschidă un studio de videochat, dar nu a dus la bun sfârșit acest plan. Motivul? Mariana a mărturisit că s-a consultat cu mai mulți oameni din domeniu și a ajuns singură la concluzia că nu-și dorește acest tip de business.

Fosta soție a lui Horia Moculescu a intrat în lumea imobiliarelor de când s-a întors în România. Vedeta a spus că momentan lucrează alături de un bun prieten pentru firma acestuia de imobiliare, dar că pe viitor își dorește să își deschidă o firmă a ei. Momentan, Mariana Moculescu o duce bine din punct de vedere financiar, reușește să își plătească chiria, cheltuielile zilnice, ba mai mult vedeta a spus că îi face mereu cadouri fiicei sale Nidia, uneori unele chiar destul de costisitoare. Se pare că revenirea în țară îi priește din plin Marianei.

Nu, nu mi-am deschis (n.r. studio de videochat). Și chiar am stat de vorbă cu anumite persoane care lucrează în acest domeniu și singură am hotărât că nu-mi doresc asta. Colaborez cu un prieten care are o agenție de imobiliare. Am posibilitatea încât să îmi plătesc chiria, cât și restul cheltuielilor. Momentan suntîn standby, îmi dores să am ceva al meu, o firmă a mea.„, a declarat Mariana Moculescu în exclusivitate pentru Redacția.ro.

M-am întos în România în luna iulie a anului trecut și a fost o eliberare. A fost o binecuvântare

Mariana Moculescu a trecut prin clipe grele în anul 2020. Aceasta se afla în Italia în momentul în care pandemia s-a dezlănțuit pe tot globul. Din nefericire, la acea vreme, relația ei cu fostul partener era una foarte toxică și ea își dorea să îl părăsească cu orice preț. Problema a intervenit atunci când circulația în Europa a fost restricționată și Mariana Moculescu a întâmplinat multe probleme privind întoarcerea în București. Vedeta a mărturist că iadul prin care a trecut în ultimul an de relație cu italianul au adus-o într-o depresie cumplită la care îmcă mai lucreză.

Mariana Moculescu locuiește în București, într-o zonă distinsă a Capitalei, mai precis zona Calea Victoriei. Vedeta stă în chirie într-un apartament cu o priveliște superbă. Ea a declarat că se simte mai fericită ca niciodată acum fiindă este în România și locuiește în orașul ei de suflet, București.

Nu am cuvinte. Sunt foarte fericită că am ajuns să locuiesc în București. Am stat și în Munchen și în Toscana, am văzut atâtea orașe europene, dar mereu ziceam că Bucureștiul are ceva aparte. Și așa am scăpat eu din Italia. Asta a însemnat pentru mine revenirea în țară. (…) Acum de când am venit locuiesc în zona Calea Victoriei. Bineînțeles cu chirie. Într-un apartament, cu toate că s-a scris că locuiesc într-o garsonieră. Nu ar fi o problemă că s-a scris asta, dar locuiesc într-un apartament.„, a mai povestit Mariana Moculescu în exclusivitate pentru Redacția.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: