Redactia.ro
Home » Exclusiv » EXCLUSIV! Mariana Moculescu, despre ce a trăit alături de fostul iubit în Italia: „Era iadul”

EXCLUSIV! Mariana Moculescu, despre ce a trăit alături de fostul iubit în Italia: „Era iadul”

GALERIE FOTO (8)

Mariana Moculescu a acordat un interviu în exclusivitate pentru Redactia.ro în care a povestit despre fosta sa relație, perioada grea prin care a trecut, cum se simte acum și care este relația cu fiica sa, Nidia.

Mariana Moculescu, despre ce a trăit alături de fostul iubit

Mariana Moculescu s-a destăinuit și a mărturisit că viața ei nu a fost deloc roz în ultimul an, deoarece după relația cu fostul partener italian s-a ales cu o depresie serioasă la care încă lucrează să o remedieze prin terapie și medicamentație. Vedeta a spus că a trecut prin clipe de coșmar în anul 2020, deoarece la începutul pandemiei ea se afla în Italia, alături de iubitul italian de la acea vreme. Mariana a povestit că trăia o relație toxică, iar situația de lockdown din Italia a împiedicat-o să plece cât mai repede de lângă bărbat.

După o perioadă cruntă în care a trebuit să îndure timpul petrecut blocată în peninsulă, Mariana Moculescu a reușit să se întoarcă în țară și să își reînceapă viața de la capăt. Vedeta a povestit că iubește nespus de mult Bucureștiul și că întoarcerea în țară îi priește și se simte liberă și binecuvântată.

M-am întos în România în luna iulie a anului trecut și a fost o eliberare. A fost o binecuvântare, pentru că în Italia, alături de fostul partener am făcut o cădere psihică, o depresie și era necesar să plec de acolo, dintr-o relație atât de toxică. Și de aceea m-am întos în România, a fost efectiv o evadare din infern în adevăratul sens al cuvântului.

Din punct de vedere psihologic era iadul, mai ales că am prins acel lockdown în Italia, care în perioada respectivă era foarte foarte lovită de covid și faptul că stăteam tot timpul în casă și printre străini, neavând prieteni, stăteam doar cu el… A fost groaznic. Încercam să fac sport ca să ies din casă, dar stăteam tot cu el. Sufletește nu am mai rezistat. Am clacat. Pe știri vedeam numai tragedii, vești periculoase și mă speriam și îmi dădeam seama că situașia e foarte dificilă și atunci am încercat să îmi instalez pe telefon un site de știri românești și vedeam că nu se mai poate circula în Europa și asta a agravat starea mea de tristețe și de angoasă și atunci m-am trezit cu o depresie și a fost foarte greu pentru mine să rezist. Număram secundele să pot să scap din Italia și din casa respectivă.

Diminețile erau cumplite pentru că nu reușeam să găsesc o soluție să ies din situașia respectivă. Sunam șoferul autocarului constant să îl întreb dacă se poate veni în Românoa, dacă se circulă. Și toate aceste lucruri m-au dat peste cap, avem senzația că sunt prizonieră într-un ian de unde nu există scăpare.

Întoarcerea în România a fost o binecuvântare. Au fost două săptâmâni în care în România nu s-a ținut carantina și am văzut asta pe acel site de știri și imediat am sunat șoferul autocarului și a spus că într-adevăr putem să plecăm. Mi-am făcut bagajele în grabă, în lipsa lui(n.r. fostului partener italian), fără să-l anunț că voi pleca, că îl voi părăsi și am luat un taxi și m-am chinuit cu acele bagaje. Le-am cărat și am ajuns în gară unde am așteptat acel autocar românesc pe care „scria libertate”.

În continuare merg la doctor, merg la un mare specialist, Gabriel Diaconu. Iau medicamente de atunci până acum. Iată cu ce m-am ales după 5 ani derelație cu un italian. Cu medicamente împotriva depresiei. (…) Este extraordinar aici (n.r. în București). Nu am cuvinte. Sunt foarte fericită că am ajuns să locuiesc în București. Am stat și în Munchen și în Toscana, am văzut atâtea orașe europene, dar mereu ziceam că Bucureștiul are ceva aparte. Și așa am scăpat eu din Italia. Asta a însemnat pentru mine revenirea în țară.„, a povestit Mariana Moculescu în exclusivitate pentru redactia.ro.

Mariana Moculescu a mai povestit că acum locuiește într-o zonă superbă a Capitalei, mai preciz în zona Calea Victoriei, într-un apartament închiriat. Vedeta a spus că ține legătura cu fiica sa Nidia, ba mai mult, cele două petrec timp împreună. Din nefericire, ca și mama sa, Nidia trece printr-o perioadă de depresie. Mariana Moculescu încercă cum poate ea mai bine să fie o mamă model și să îi fie alături Nidiei, cu sfaturi, cadouri și timp petrecut împreună.

Nu locuiesc cu Nidia. Acum de când am venit locuiesc în zona Calea Victoriei. Bineînțeles cu chirie. Într-un apartament, cu toate că s-a scris că locuiesc într-o garsonieră. Nu ar fi o problemă că s-a scris asta, dar locuiesc într-un apartament.

Sigur că țin legătura cu Nidia. Culmea este că și ea suferă de o depresie. Ia medicamente. Suntem amândouă suferinde. Ea locuiește în continuare în casa ei, alături de Horia. M-a vizitat de foarte multe ori și am încercat să îi ofer niște cadouri, le-a primit cu mare drag de fiecare dată, atât de Crăciun, de Paște, de ziua ei care este pe 1 mai. Și când pur și simplu avea nevoie de ceva.„, a mai povestit Mariana Moculescu.

Mariana Moculescu despre fiica sa: „Îmi fac griji pentru viitorul ei”

Mariana Moculescu este îngrijorată pentru viitorul fiicei sale, Nidia. Vedeta a povestit că se gândește adesea că va veni un moment în care copilul său va rămâne fără sprijinul părinților și faptul că înncă nu are un soț o face să îi poarte și mai mult de grijă. Mariana Moculescu speră că totul va fi bine și că toate se vor așeza încetul cu încetul, atât în viața ei, cât și în viața copilului ei.

Am ieșit împreună la un program de masaj care a durat vreo 3 săptămâni. Eu i-am făcut cadoul acesta destul de costisitor. Vine în vizită la mine, am încercat să îi fac masaje faciale, s-a simțit foarte bine. I-am dăruit așa ce am putut. Este singurul meu copil și până la urmă ea nu mai are pe nimeni, doar pe tatăl ei și pe mine. Fratele ei vitreg a murit în Germania. E bine să profite de perioada asta în care mai are părinți. Trec zilele și mă gândesc și la Horia, dar mă gândesc și la mine. Zic, uite ce repede trece timpul, oare cum o să fie când nu vom mai fii nici eu, nici Horia pentru ea. Îmi fac griji pentru că nu are pe nimeni să o susțină. Ea nu are soț, nu are iubit. Deja îmi fac griji pentru viitorul ei. Să sperăm că totul va fi foarte bine.„, a declarat Mariana Moculescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: