Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV! Pian Senior, eliberat din închisoare pentru a-și conduce fiul pe ultimul drum? Cererea a fost depusă

EXCLUSIV! Pian Senior, eliberat din închisoare pentru a-și conduce fiul pe ultimul drum? Cererea a fost depusă

Pian Senior

Înmormântarea lui Emi Pian va avea loc duminică, iar toate rudele acestuia vor să îl conducă pe interlop pe ultimul drum. Acesta este și cazul tatălui său, Pian Senior, care a depus o cerere la Penitenciarul Rahova pentru a putea participa la înmormântarea fiului său.

Tatăl lui Emi Pian, eliberat din arest pentru înmormântare?

Pian Senior a cerut să fie eliberat din penitenciarul Rahova și a făcut o cerere de învoire pentru a putea să își ducă fiul pe ultimul drum.

Cerere va fi depusă la închisoarea respectivă, iar ea va fi analizată de o comisie a Administrației Naționale a Penitenciarelor, căreia îi aparține hotărârea de a îl elibera pe tatăl lui Emi Pian sau nu din arest pentru a putea participa la funeraliile fiului său.

Eliberarea tatălui lui Florin Mototolea, cunoscut mai degrabă sub numele de Emi Pian, depinde de comportamentul acestuia în tot timpul în care s-a aflat în spatele gratiilor. Astfel că, dacă acesta a dat dovadă de bună purtare, atunci cererea sa ar putea fi admisă.

Cât poate sta Pian Senior la înmormântare

Totuși, până la această oră nu se știe dacă Pian Senior va fi eliberat sau nu din închisoare. Mai mult decât atât, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Rahova a declarat că aceasta este o informație ce trebuie făcută publică.

„Nu pot confirma. (n.r. că va fi eliberat din arest). Nu este o informație care poate fi divulgată presei”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Penitenciarulu Rahova, pentru Redactia.ro.

În cazul în care acest lucru se va întâmpla, atunci Pian Senior va primi o permisie de doar câteva ore pentru a-și putea conduce fiul pe ultimul drum. În tot acest timp, el va fi însoțit de un angajat al Penitenciarului Rahova.

Legea arată că o persoană care se află încarcerată poate solicita o permisie pentru a participa la înmormântarea unei rude, atunci când survine un deces în familie. Este un drept al persoanei în cauză.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: