Redactia.ro
Home » Exclusiv » EXCLUSIV | Prima reacție a lui Lolrelai după ce a fost surprinsă cu Alin, ispita de la Insula Iubirii. Blondina a recunoscut: ”Evident că sunt”

EXCLUSIV | Prima reacție a lui Lolrelai după ce a fost surprinsă cu Alin, ispita de la Insula Iubirii. Blondina a recunoscut: ”Evident că sunt”

GALERIE FOTO (7)

Alin Simoiu a fost surprins în urmă cu puțin timp alături de o femei foarte frumoasă. Cea care a făcut dezvăluirile momentului este nimeni alta decât Claudia, fosta concurentă de la Insula Iubirii. Așa cum era de așteptat, alături de un bărbat atât de frumos, nu poate sta decât o femeie la fel de frumoasă.

După o perioadă în care s-a zvonit că Alin Simoiu are o relație cu Bianca Giurca, se pare că toate zvonurile au fost eliminate. Cei doi duc vieți separate și nu interacționează mai mult decât ar fi cazul. Din acest motiv, Alin a făcut o nouă cucerire, o femeie care pare că i se potrivește.

Cine este femeia misterioasă alături de care s-a afișat Alin Simoiu

Femeile suspină în acest moment după cel care le-a sucit mințile în cele 21 de zile petrecute în Thailanda. Se pare că acesta și-a găsit o nouă parteneră, o blondă frumoasă din cap până în picioare. Numele său este Lolrelai și a făcut prima declarație în exclusivitate pentru Redactia.ro legată de relația sa cu fosta ispită.

„Nu vreau să comentez. Abia m-am trezit. Nu știu despre ce e vorba. Evident că sunt niște imagini. De la gala, nu? Da, nu vreau să comentez”, a declarat Lolrelai pentru Redactia.ro.

Așa cum era de așteptat, și Alin Simoiu a făcut o serie de declarații pe această temă, după ce a fost contactat de reporterii noștri. Fosta ispită de la Insula Iubirii a negat vehement relația cu Lolrelai.

„Nu este nimic între noi. Am fost împreună la acest eveniment cu ea, Claudia și Romeo. Am făcut doar o postare, nimic mai mult”, ne-a declarat în exclusivitate Alin Simoiu.

Cum au fost surprinși Alin și Lolrelai

La gala RXF de ieri au luat parte mai mulți concurenți de la Insula Iubirii, alături de ispite. Pe listă s-au numărat și Claudia Florescu, Lolrelai, Romeo Vasiloni și Alin Simoiu. Așa cum era de așteptat, Claudia a fost cea care a postat o mulțime de videoclipuri pe rețelele de socializare unde le-a arătat fanilor săi mai multe detalii din spate.

În timp ce realiza un astfel de videoclip, pe fundal apăreau Alin și Lolrelai. Tânăra i-a șoptit ceva la ureche fostei Ispite de la Insula Iubirii, cei doi părând destul de apropiați. Fanii au fost șocați și așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă este vorba despre o relație sau despre o simplă prietenie, mai ales că, în urmă cu puțin timp, bărbatul susținea că nu are nicio relație.

„Oameni buni… mă aflu la gara RXF cu… tararam, tararam, tararam… V-am prins!”, a spus antrenoarea de fitness pe InstaStory.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: