Redactia.ro
Home » Știri » Explozie în apartamentul unui actor celebru! Greșeala care l-ar fi putut costa viața

Explozie în apartamentul unui actor celebru! Greșeala care l-ar fi putut costa viața

Explozie în apartamentul unui actor celebru! Greșeala care l-ar fi putut costa viața

O explozie de proporții a avut loc în apartamentul unui renumit actor. Din primele informații, ar fi uitat un detaliu important, din cauza căruia casa ar fi luat foc. Incendiul a continuat apoi și cu explozie, dar norocul actorului a fost că nu se afla acolo în acel moment.

Apartamentul unui actor celebru a explodat

O explozie puternică s-a produs miercuri seară în apartamentul unui cunoscut actor român. Nu se cunoaște încă identitatea acestuia, dar cert este că toată casa lui a fost distrusă. Vecinii au fost cei care au sunat la 112 pentru ajutoare, după ce au simțit miros de fum și au mai auzit și o bubuitură puternică.

Totul s-ar fi produs din cauza unei greșeli care l-ar fi putut costa chiar viața pe actor. Înainte de a pleca de acasă, acesta a lăsat o lumânare aprinsă care, ulterior, a căzut și din cauza ei s-au aprins și alte obiecte. În plus, acesta ar fi lăsat în priză și mai multe dispozitive, conform vecinilor, care apoi au luat foc și au fost distruse complet.

”Eu stau vis-a-vis de dânsul. Am ieșit, am sunat la ușă. Am căzut din pat… pisicile mi-au zburat… nu știu pe unde. Numai fum gros gros. El pleacă, e actor, pleacă departe și i-am zis să scoată din priză…Da, actor, Sorin Tofan”, a declarat o vecină, conform Știrile Pro TV.

Oamenii au ieșit din locuințe când au simțit miros de fum și apoi au văzut cum cădeau și bucăți din geam. Mirosul era insuportabil și fumul începuse să se împrăștie în tot blocul. Vecinii s-au panicat și au ieșit din locuințele lor imediat ce lucrurile au început să se complice.

A venit o bubuitură și după aia bucăți de geamuri. Ieșeam din bloc și au început să cadă geamurile. Aveam mașina parcată puțin mai sus și doar ce ieșisem de la ușa blocului la mașină.”, au mai spus vecinii.

Incendiul a distrus o cameră și balconul apartamentului, precum și mai multe obiecte din plastic și dispozitive, un laptop. Din fericire, incidentul nu a fost soldat cu victime și toți locatarii blocului au fost în afara oricărui pericol. A fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cauza exactă a celor întâmplate.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: