Redactia.ro
Home » Știri » Explozie puternică în Galați. Patru mașini au fost avariate

Explozie puternică în Galați. Patru mașini au fost avariate

Explozie puternică în Galați. Patru mașini au fost avariate

Explozie puternică în Galați. Patru mașini au fost avariate. O explozie puternică a avut loc luni după-amiază la o fostă stație PECO din cartierul Țiglina 3, din Galați. Cel puțin patru mașini au fost avariate, dintre care un se afla în mișcare. Două persoane au suferit atacuri de panică.

Explozie puternică în Galați. Patru mașini au fost avariate

Potrivit Digi24, patru mașini au fost avariate în urma unei explozi la o fostă stație PECO din cartierul Țiglina 3, din Galați. Una dintre mașini se aflau în mișcare, iar două persoane au suferit atacuri de panică.

Conform purtătorul de cuvânt al ISU Glați a precizat că deflagrația s-a produs la recipientele de depozitare ale fostei stații PECO, aflate sub trotuar, și care au mai rămas cu combustibil, deși stația fusese desființată în urma cu mai mulți ani.

Două persoane au primit asistenţă medicală pentru atacuri de panică. Suflul exploziei a spart mai multe geamuri de la un hotel aflat în apropiere.

Deflagrația s-a produs în subteran și a fost urmată de un incendiu. Se pare că a avut loc din cauza unei acumulări de gaze.

La fața locului au intervenit patru autospeciale ISU cu apă și spumă, iar traficul auto a fost restricaționat din motive de securitate.

Citeste si:Caz șocant în Bacău. Doi tineri de 16 și 19 ani au fost găsiți morți în mașină

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini