Redactia.ro
Home » Știri » Explozie puternică în Suceava. Imagini cu momentul în care un bărbat este aruncat din casă de suflul exploziei

Explozie puternică în Suceava. Imagini cu momentul în care un bărbat este aruncat din casă de suflul exploziei

explozie apartament suceava

Au apărut noi imagini cu explozia din Suceava, în urma căreia un bărbat de 61 a murit. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care bărbatul a fost aruncat de suflul exploziei. Se pare că instalația de gaz a locuinței nu mai fusese verificată de trei ani, conform anchetatorilor.

Bărbatul a fost propulsat de explozie în fața blocului

Nerealizând faptul că mai multe gaze s-au acumulat în apartament, bărbatul a aprins lumina. Atunci a fost momentul în care explozia s-a produs, iar bărbatul a fost propulsat pur și simplu, alături de unul dintre pereții apartamentului, afară. Bucăți mari de beton au căzut pe mașinile parcate în fața blocului, iar șocul care s-a produs a declanșat sistemele de alarmă ale acestora. Medicii s-au deplasat de urgență la locul cu pricina, însă bărbatul de 61 de ani a murit câteva ore mai târziu, la spital, din cauza rănilor pe care le-a suferit, unele incompatibile cu viața.

Medicul șef de la SMURD Iași a vorbit despre eveniment. «Starea lui foarte gravă de la primire. Suprafaţa arsă 90%, arsuri de gradul 2 și 3, intubat, ventilat. Evolutia pacientului a fost una nefavorabilă. a instalat stop cardio respirator. S-au făcut manevre de resuscitare, nu a răspuns, s-a declarat decesul», a povestit Diana Cimpoeșu.

Instalația de gaze a apartamentului nu mai fusese verificată de mai bine de trei ani

Conform anchetatorilor, instalația de gaze a locuinței în care locuia bărbatul nu mai fusese verificată de gaze de mai bine de trei ani. În urma exploziei, bărbatul suferise arsuri pe aproape tot corpul, iar șansele sale de supraviețuire erau unele minime atunci când a fost preluat de către echipa medicală.

În momentul producerii exploziei, în locuință se mai afla și soția victimei. Din fericire, aceasta a reușit să scape cu viață și s-a ales doar cu câteva răni minore. Toți ceilalți locuitori ai blocului au fost evacuați și nu au petrecut noaptea în blocul în care a avut loc tragedia.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: