Redactia.ro
Home » Homepage » Explozie urmată de incendiu în Iași. O femeie a murit și un bărbat se află în stare critică

Explozie urmată de incendiu în Iași. O femeie a murit și un bărbat se află în stare critică

În județul Iași, la o casă din localitatea Andrieșeni, a avut loc o explozie puternică urmată de un incendiu. Această tragedie a fost fatală pentru o femeie, iar un bărbat se află în stare critică. Aceasta se luptă între viață și moarte. 

 O explozie urmată de incendiu a avut loc, în această seară, la o casă din localitatea Andrieșeni, din județul Iași. În urma cumplitului incident, potrivit Ziarul de Iași, o femeie a murit, iar un bărbat se luptă între viață și moarte.

Explozie urmată de incendiu în Iași

Primele informații de la Ziarul de Iași spun că, în urma incidentului petrecut, la o casă din localitatea Andrieșeni, din județul Iași. Potrivit aceleași surse, au rezultat două victime, o femeie care a murit și un bărbat care prezintă răni grave și duce lupta supremă între viață și moarte. Totul a fost cauzat de o explozie urmată de un incendiu cumplit care pare că a izbucnit de la o butelie pornită și uitată de ei în timp ce dormeau.

„A fost o explozie neurmată de incendiu la o casă în Andrieșeni, județul Iași. În urma evenimentului au rezultat 2 victime, una decedată (femeie, 80 de ani) și una semiconștientă, bărbat (aproximativ 70 de ani). La fața locului a intervenit un Echipaj de Salvare Aeriană pentru a prelua pacientul în vârstă de 78 de ani, cu arsuri de gradul II pe aproximativ 60 % din suprafața corpului, intubat. Elicopterul a aterizat pe heliportul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași, iar pacientul a fost transportat la de spital de o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Iași. Forțele ISU nu au intervenit, iar persoana care a anunțat autoritățile a fost viceprimarul comunei”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași.

O femeie a decedat, iar un bărbat se luptă să trăiască

În urma exploziei urmată de incendiu a decedat, o femeie, în vârstă de 70 de ani, iar un bărbat, în vârstă de 78 de ani, se luptă acum între viață și moarte. La fața locului au ajuns de urgență echipajele speciale, dar tragedia era deja comisă și nu s-a mai putut face nimic pentru femeie.

„Echipajul ESA a preluat pacientul in varsta de 78 de ani, cu arsuri de gr. II pe aproximativ 60 % din suprafata corpului, intubat. Victima a fost transportata cu elicopterul pana pe heliportul ISU Iași și apoi a fost dus la spital de o ambulanță SAJ Iași”,potrivit sursei citate.

S-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă

Autoritățile au transmis public că a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și distrugere:

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și distrugere, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca în funcție de cele constatate, să fie dispuse măsuri legale”

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: