Redactia.ro
Home » Știri » Fabrica de ciocolată Kandia, închisă. 20 de angajați au coronavirus

Fabrica de ciocolată Kandia, închisă. 20 de angajați au coronavirus

Fabrica Kandia

Fabrica de ciocolată Kandia s-a închis temporar, după ce 20 de angajați au fost confirmați cu noul coronavirus. Informația a fost confirmată chiar de companie, care a transmis că fabrica din București își suspendă activitatea după această descoperire.

Fabrica Kanadia din București, închisă temporar

Compania a anunțat, prin intermediul unui comunicat, că angajații care au fost confirmați cu coronavirus sunt izolați la domiciliu. Mai mult, autoritățile au fost contactate încă de la aflarea acestei vești, pentru ca contacții direcți să fie identificați.

Niciunul dintre angajații care au fost depistați pozitiv nu a intrat în contact cu produsele Kandia, anunță, de asemenea, compania. Toți angajații vor fi testați pentru coronavirus.

Am luat extrem de rapid toate măsurile necesare astfel încât angajații depistați pozitiv să fie izolați la domiciliu, conform protocolului medical actual. În plus, am luat legătura cu autoritățile și am anunțat această situație astfel încât toți contacții direcți ai angajaților depistați pozitiv să fie anunțați și să ne asigurăm că sunt respectate toate regulile de autoizolare. Dorim să menționăm că niciunul dintre angajații depistați pozitiv nu a intrat în contact cu produsele companiei. Din respect față de procedurile în vigoare și acționând preventiv pentru a limita orice posibilă răspândire a virusului, am decis să închidem momentan fabrica și să testăm toți angajații companiei”, se specifică în comunicat.

Măsurile de protecție au fost respectate, susține Kandia

În ciuda acestor infectări care au fost anunțate, compania a transmis că în toată această perioadă au fost respectate măsurile de prevenție recomandate la nivel mondial, dar și cele din cadrul legislativ din țară.

Astfel, controlul temperaturii, purtarea măștii de protecție sau distanțarea socială au fost respectate cadrul companiei.

Încă de la începutul pandemiei am fost încontinuu preocupați de asigurarea unui mediu de lucru și a unui climat de producție care să ofere maxim de siguranță. În plus, accesul în companie (fabrică și birouri) a fost permis numai pe baza controlului de temperatură. Am modificat fluxurile tehnologice astfel încât să existe o distanță de minim 2 metri între persoane, iar acolo unde nu a fost posibilă distanțarea fizică din cauza procesului tehnologic, au fost instalate bariere impermeabile conform recomandări OMS”, se mai precizează în comunicat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: