Redactia.ro
Home » Știri » Fabrica de globuri a lui Moș Crăciun din Cluj-Napoca asigură magia sărbătorilor în SUA și Europa de trei decenii FOTO

Fabrica de globuri a lui Moș Crăciun din Cluj-Napoca asigură magia sărbătorilor în SUA și Europa de trei decenii FOTO

GALERIE FOTO (8) Fabrica de globuri a lui Moș Crăciun din Cluj-Napoca asigură magia sărbătorilor în SUA și Europa de trei decenii FOTO

Fabrica de globuri a lui Moș Crăciun din Cluj-Napoca asigură magia sărbătorilor în SUA și Europa de trei decenii. Iată toate detaliile!

Fabrica de globuri a lui Moș Crăciun din Cluj-Napoca asigură magia sărbătorilor în SUA și Europa

Fabrica de globuri a lui Moș Crăciun din Cluj-Napoca asigură magia Crăciunului în SUA și Europa de trei decenii

Într-o fabrică veche, de aproape trei decenii, are loc magia Crăciunului! Fabrica de globuri a lui Moș Crăciun și-a mutat reședința de la Polul Nord, chiar la Cluj-Napoca, unde de 28 de ani, angajatele fabricii de globulețe muncesc cu drag pentru a livra cele mai frumoase podoabe către țări din Europa și mai ales America! Anual din fabrică pleacă peste 500.000 de globuri. Impresionant, nu?

Decorațiunile sunt „pictate manual, cu multă răbdare şi talent, globurile româneşti iau drumul străinătăţii. Totul începe cu modelarea batoanelor de sticlă, care, încălzite la peste o mie de grade, capătă formă de sferă. În sala de pictură, globurile sunt desăvârşite cu picturi originale”, potrivit observatornews.ro.

Luminița, angajată la fabrică a explicat pentru sursa citată: „Avem şi modele impuse, vin firmele cu diferite sigle, avem decorativele”.

Sursa foto: observatornews.ro.

Fabrica nu-și închide activitatea pe timp de vară

În fabrică se muncește pe tot parcursul anului, chiar şi vara, când nu-i stă nimănui gândul la sărbătorile de iarnă.

În timp ce globurile cu „model încărcat, pompos şi pline de sclipici sunt preferate de americani, cele cu peisaje de iarnă şi scenete de Crăciun sunt dorite de europeni, în special italieni şi francezi”, explică sursa citată.

Mihaela Turcu, proprietara fabricii de globuri a povestit sursei citate că pe piața din România nu a avut succesul pe care îl are în America:

„Este o piaţa organizată pe care noi o preferăm, de exemplu pentru America am început să facem demersurile pentru anul viitor, iar în Europa, de asemenea cam în februarie deja ştim ce se face, ceea ce înseamnă marfă livrată marfă încasată.În piaţa românească, ne descurcăm mai greu, nu mai lucrăm cu lanţurile mari de magazin”

Din cauza crizei energetice globurile sunt cu aproape 15% mai scumpe, iar preţurile sunt cuprinse între 10 şi 40 lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: