Redactia.ro
Home » Știri » Fabuloasa sumă cu care s-a vândut halba de bere din care a băut Ed Sheeran la Oktoberfest VIDEO

Fabuloasa sumă cu care s-a vândut halba de bere din care a băut Ed Sheeran la Oktoberfest VIDEO

Ed Sheeran și-a surprins fanii germani cu un concert improvizat la Oktoberfest din Frankfurt, săptămâna trecută. Iată cu cât s-a vândut halba de bere din care a băut cântărețul!

Ed Sheeran și-a surprins fanii germani cu un concert la Oktoberfest

Cântărețul, în vârstă de 31 de ani, s-a îmbrăcat pentru această ocazie cu o cămașă albastră în carouri, alături de lederhosen și o pălărie în stil tradițional, în timp ce a urcat pe scenă pentru a cânta hitul său din 2017, Perfect, precum și piesa Everybody a trupei Backstreet Boys.

Într-o postare partajată pe Instagram de către contul oficial al festivalului, câștigătorul premiului BRIT s-a agățat de o halbă de bere în timp ce se poza alături de fanii săi.

@teddy.is.the.only.one I never thought I’d see @Ed Sheeran perform perfect at the Oktoberfest 😂 #edsheeran #perfect #oktoberfest #frankfurt #deutschland #fy #fyp ♬ original sound – teddy.is.the.only.one

@teddy.is.the.only.one @Ed Sheeran He’s having the time of his life and I’m living for that 😂😂 #edsheeran #oktoberfest #frankfurt #everybody #backstreetboys #party #fyp #fypシ ♬ original sound – teddy.is.the.only.one

Fabuloasa sumă cu care s-a vândut halba de bere din care a băut Ed Sheeran la Oktoberfest

Potrivit organizatorului Oktoberfest, halba de bere din care a băut cântărețul Ed Sheeran la festival a fost vândută pe Ebay pentru fabuloasa sumă de 1.960 de euro.

Cel care a licitat cel mai mult pentru halba de bere, cunoscută sub numele de „stein”, a fost Marele Consiliu al Asociaţiilor Carnavalului din Frankfurt. Suma de aproape 2.000 de euro va fi folosită pentru a finanţa construcţia unei noi şcoli în Republica Dominicană.

„Vom lua ADN-ul din resturile de bere din stein şi-l vom clona, şi apoi Ed Sheeran ni se va putea alătura în fiecare an la Oktoberfest”, a glumit purtătorul de cuvânt al Marelui Consiliu, Uwe Forstmann.

 

Sursa foto: Foto: merkur.de

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: