Redactia.ro
Home » Monden » Face furori în costum de baie la 59 de ani. Actrița a fost surprinsă în timpul unei vacanțe în Grecia FOTO

Face furori în costum de baie la 59 de ani. Actrița a fost surprinsă în timpul unei vacanțe în Grecia FOTO

GALERIE FOTO (6)

Demi Moore a ajuns la frumoasa vârstă de 59 de ani. Vedeta se bucură de sfârșitul verii arătând mai bine ca niciodată, într-un costum de baie roz, cu șnur. Iată cât de bine poate să arate!

Demi Moore face furori în costum de baie la 59 de ani

Luni, vedeta, Demi Moore a împărtășit o poză în costum de baie cu cei trei milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram, care au fost impresionați de poza cu abdomenul său dezgolit. Moore, care împlinește 60 de ani în noiembrie, a uimit cu fizicul său.

„Îmbibându-mă de vară”, a scris ea în legendă la fotografia senzuală.

Fiica sa, Moore, Rumer Willis, a spus: „Ești o mamă atât de sexy, Doamne”.

Sursa foto: demimoore/Instagram

Cum arată Demi Moore în pozele făcute de paparazzi

Paparazzi au surprins-o în timp real, în timp ce se afla pe yaht, în Grecia și se bucura total de ziua călduroasă de vară. Este perfect normal ca fizicul său demn de invidiat să aibă semne ale înaintării în vârstă , motiv pentru care, cu toate că arată excepțional, din pozele făcute de paparzzi ne putem da seama că vedeta își editează puțin fotografiile de pe rețelele sociale, pentru a atinge perfecțiunea.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Demi Moore a pozat nud când avea 56 de ani

În urmă cu doar trei ani, Demi Moore  a pozat goală în revista Harper’s Bazaar, dovedind că vârsta nu are limită! Aceasta și-a prezentat silueta în toată splendoarea ei și a făcut furori ca de fiecare dată.

De fapt, vedeta arăta ca și cum abia a îmbătrânit o zi de când realizase iconica ședință foto cu sarcina, tot nud, pentru Vanity Fair, în anul 1991.

.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: