Redactia.ro
Home » Tehnologie » Facebook clonează cea mai descărcată aplicație la momentul actual. Cum se numește

Facebook clonează cea mai descărcată aplicație la momentul actual. Cum se numește

facebook

Facebook urmărește constat piața de social media, iar de fiecare dată când apare ceva nou, pare că au două soluții la dispoziție, pe care le folsoesc constant, pentru a nu pierde clienți. Prima este să cumpere acea ideea, iar cea de-a doua să o copieze. Iată pentru ce aplicația pregătește Facebook un rival!

Facebook copiază o nouă aplicație. Despre ce este vorba

De fiecare dată când apare ceva nou, Facebook este la curent și decide să cumpere acea idee sau să o… copieze! În cazul aplicației Clubhouse, ce a început să câștige din ce în ce mai multă popularitate, Facebook a ales cea de-a doua variantă. Astfel, se pare că acum compania americană pregătește lansarea pe piață a unui competitor pentru aceasta.

Răspunsul Facebook la aceste acuzații?

„Am conectat oamenii prin tehnologii audio și video de mulți ani și explorăm mereu noi modalități de a îmbunătăți experiența respectivă pentru oameni”, a spus Emilie Haskell, o purtătoare de cuvânt a Facebook.

În acest moment, ClubHouse se află în topul preferințelor în țări precum Germania, Japonia, Italia sau Turcia, în Apple App Store, potrivit descărcărilor. Așa că Facebook a decis că este momentul să creeze o aplicație similară, pentru a atrage publicul competiției către ei.

Aplicația ClubHouse, din ce în ce mai populară. Ce reprezintă

Ce oferă ClubHouse diferit? Această aplicație permite chaturile audio, fiind, de fapt, un fel de podcast combinat cu o conferință audio. De altfel, Mark Zuckerberg a apărut în aplicația cu pricina pentru a discuta despre formele de comunicare audio-vizuale. Totodată, Mark Zuckerberg a precizat că este interesat de comunicarea audio și cum poate fi aceasta îmbunătățită.

Facebook deja lucrează la o clonă pentru ClubHouse, însă nu se cunosc mai multe detalii, cum ar fi data de lansare a acesteia. Sursele au declarat că șefii companiei americane au dat ordin să se creeze o aplicație similară, așa că acesta este deja în procesul de creație.

ClubHouse este o aplicație ce este disponibilă doar pe iPhone, fiind oarecum exclusivistă. Ea a fost înființată anul trecut, de  antreprnorii Paul Davison și Rohan Seth. Este o aplicație ce funcționează pe bază de invitație. Aplicația este încă în faza de testare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: