Redactia.ro
Home » Știri » Escrocherie pe Facebook! Un bărbat s-a dat drept Gigi Becali și a promis premii de sute de mii de euro. Ce s-a întâmplat după

Escrocherie pe Facebook! Un bărbat s-a dat drept Gigi Becali și a promis premii de sute de mii de euro. Ce s-a întâmplat după

GALERIE FOTO (6)

O persoană i-a furat identitatea lui Gigi Becali, cu câteva zile înainte de Crăciun și a postat în numele său pe Facebook. Persoana în cauză a deschis trei conturi pe platforma Facebook și a promis în numele latifundiarului Becali premii de sute de mii de euro. 

 

Escrocherie pe Facebook

Un escroc sau mai mulți au profitat de imaginea lui Gigi Becali și de generozitatea pe care latifundiarul a afișat-o în repetate rânduri în aparițiile sale. Astfel, persoana în cauză i-a furat identitatea lui Gigi Becali pe Facebook și a promis premii de sute de mii de euro în numele lui. Acum, latifundiarul din Pipera se numără printre persoanele publice din România care au încălcat legea fără voia lor.

Individul sau indivizii care i-au furat identitatea fostului selecționer al FCSB, au făcut trei conturi de Facebook cu numele “George Becali” și au decis să le promoveze printr-un mic joc, redat în fotografiile de mai jos. Astfel, în urma unei așa-zise extrageri, urmează să fie extrași 800 sau 500 de oameni (depinde de ultizatorii rețelei, pe care dintre conturile false ajung să intre) și, ulterior, vor fi premiați în euro. Mai mult, suma de bani variază în funcție de luna în care s-au născut.

Astăzi este ultima zi pentru selectarea primei litere. Surpriză timp de 12 ore 🕒 Aș alege 800
Oameni Și amintiți-vă că acest lucru se aplică numai celor care nu au câștigat niciodată înainte, alegeți prima literă a numelui dvs. și obțineți premiul pe baza numelui dvs. Fa-o acum !!
[𝐀] 💷💷 ** 50.000 €
[𝐁] 💷💷 ** 60.000 €
[𝐂] 💷💷 ** 70.000 €
[𝐃] 💷💷 ** 90.000 €
[𝐄] 💷💷 ** 50.000 €
[𝐅] 💷💷 ** 60.000 €
[𝐆] 💷💷 ** 80.000 €
[𝐇] 💷💷 ** 50.000 €
[𝐈] 💷💷 ** 90.000 €
[𝐉] 💷💷 ** 60.000 €
[𝐊] 💷💷 ** 70.000 €
[𝐋] 💷💷 ** 80.000 €
[𝐌] 💷💷 ** 90.000 €
[𝐍] 💷💷 ** 50.000 €
[𝐎] 💷💷 ** 60.000 €
[𝐏] 💷💷 ** 70.000 €
[𝐐] 💷💷 ** 80.000 €
[𝐑] 💷💷 ** 90.000 €
[𝐒] 💷💷 ** 50.000 €
[𝐓] 💷💷 ** 60.000 €
[𝐔] 💷💷 ** 70.000 €
[𝐕] 💷💷 ** 80.000 €
[𝐖] 💷💷 ** 90.000 €
[𝐗] 💷💷 ** 50.000 €
[𝐘] 💷💷 ** 90.000 €
[𝐙] 💷💷 ** 60.000 €
NOTĂ: Distribuiți postarea mea acum și câștigați !! .. Cu cât împărțiți mai mult, cu atât aveți mai multe șanse de câștig. Banii vor fi trimiși la 20 de minute după înregistrarea numelui dvs. Timpul tău va începe acum. Noroc și Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți., a fost unul dintre mesajele postate pe paginile false de Facebook.
Una dintre persoanele păcălite, o femeie, aștepta cu nerăbdare banii promiși, teoretic, de Gigi Becali, dar nu de adevăratul milionar.
,,Am trimis în cinci locuri care ar avea nevoie de acești bani. Aștept cu nerăbdare, eu am trimis numele, dar dacă am noroc… Căci stau cu nepotul și el e la facultate, mama lui a murit de cancer și după ce că a murit mama lui, am rămas cu el, să am grijă de el, și eu nu am pensie și m-am îmbolnăvit de inimă de supărare și eu. Iau pastile de 100 lei pe lună, am 77 de ani. Am mai dat mesaj ieri. Vă urez sărbători fericite la toată familia și să aveți un an cu bucurie și sănătate să vă dea Dumnezeu!”, a fost mesajul femeii păcălite.
Pe de altă parte, au existat numeroși internauți care și-au dat seama de întreaga escrocherie și au reacționat imediat, spunând că totul este o înșelătorie.
,,Cât de prost să fii să crezi așa ceva?!”, a fost mesajul postat de unul dintre internauți, în secțiunea de comentarii.

De menționat este faptul că unul dintre cele trei conturi false pe care este promovat acest joc are acea bifă albastră pe fotografia de profil, astfel, unele dintre persoane pot fi păcălite mult mai ușor. Această bifă, în realitate, confirmă autenticitatea paginii care se află lângă numele persoanei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: