Redactia.ro
Home » Știri » Familia Alexandrei Măceșanu a primit încă o lovitură din partea autorităților. “Mulțumesc statului român că ne-a găsit copilul ”.

Familia Alexandrei Măceșanu a primit încă o lovitură din partea autorităților. “Mulțumesc statului român că ne-a găsit copilul ”.

Familia Alexandrei Măceșanu

Părinții Alexandrei Măceșanu sunt orbiți de durere. Aceștia au primi încă o notificare de plată, adăugată celor vechi, din partea statului. Se pare că orice contestație făcută de cei doi părinți este sancționată. Ulterior, Tudorița Măceșanu le-a transmis un mesaj dureros autorităților.

Familia Alexandrei Măceșanu a primit încă o lovitură din partea autorităților. “Mulțumesc statului român că ne-a găsit copilul ”.

Ion Măceșanu, tatăl Alexandrei Măceșanu, una dintre tinerele răpite de Gheorghe Dincă a primit încă o notificare de plată, mai exact o amendă, de la stat. Aceștia au primit de mai multe ori asemenea notificări după ce au făcut contestații.

Îndurerați de dispariția fetiței lor, cei doi părinți nu mai au vlagă. Tudorița Măceșanu s-a declarat extrem de dezamăgită din sala de judecată a tribunalului Olt, unde Dincă a fost audiat prin videoconferință. În fața presei, mama Alexandrei a criticat autoritățile, transmițându-le un mesaj dureros. “Şi atât vreau să spun: mulţumesc statului român şi justiţiei din România că ne-au găsit copilul, ne-au căutat copilul şi ne şi amendează. Ruşine ţării noastre! La fiecare contestaţie pe care o depunem, primim amendă, 80 de lei. 80 eu, 80 soţul. Mulţumesc statului român că-şi bate joc de noi, victimele, şi încurajează traficanţii!”, a declarat Tudorița Măceșanu.

Cazul Caracal. Primul termen al procesului lui Dincă

Joi, 22 octombrie s-au prezentat la Tribunalul Olt avocații familiilor Măceșanu și Melencu, mamele celor doă fete dispărute, și Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu. Avocatul familiei Măceșanu a cerut disjugarea cauzei de restul dosarului, principalul motiv fiind faptul că pe numele Alexandrei există un certificat constatator al decesului, iar pe numele Luizei Melencu nu există un asemenea certificat.

Cele două familii au cerut anterior și strămutarea dosarului, susținând că există suspiciuni că în județul Olt , nu beneficiează de o judecată corectă, dar și întoarcea dosarului la procurorii DIICOR, dar toate acestea au fost respinse de instanță.Reamintim că în luna aprilie, Luiza Melencu avea să fie dată dispărută de către bunicii săi după ce a plecat în Caracal să scoată bani. Trei luni mai târziu, Alexandra Măceșanu avea să sune la 112 după o zi de când a fost răpită de Gheorghe Dincă, un bărbat în vârstă de 66 de ani, susținând că a fost torturată și violată.

Deși poliția avea toate șansele să o găsească pe Alexandra, aceștia au preferat să piardă timpul cu lucruri neimportante decât să meargă la casa suspectului. Ulterior, autoritățile au intrat în casa lui Gheorghe Dincă, dar nu au găsit-o pe Alexandra. Astfel, după ce a fost reținut s-a aflat că acesta a răpit-o și pe Luiza Melencu. A trecut mai bine de un an de la dispariția celor două, și se pare că autoritățile române nu au aflat nici acum unde sunt cele două fete.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: