Redactia.ro
Home » Știri » Gheorghe Dincă a mărturisit unde se află acum Alexandra Măceșanu: „În altă țară, cu 4…”

Gheorghe Dincă a mărturisit unde se află acum Alexandra Măceșanu: „În altă țară, cu 4…”

Gherghe Dincă a mărturisit unde se află acum Alexandra Măceșanu

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu a făcut dezvăluiri șocante, după ce avocatul său s-ar fi întâlnit cu Gheorghe Dincă, bărbatul în vârstă de 67 de ani care le-a răpit pe Alexandra și Luiza anul trecut.

Gherghe Dincă a mărturisit unde se află acum Alexandra Măceșanu: „În altă țară, cu 4…”

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, tânăra răpită la mijloculul anului trecut de către Gheorghe Dincă a făcut declarații șocante pe pagina sa Facebook.

Potrivit acestuia, avocatul lui s-ar fi întâlnit cu Gheorghe Dincă și i-ar fi mărturisit că Alexandra nu este moartă. Fostul politician a enumerat în câteva rânduri principalele mărturisiri ale suspectului.

În prim-plan, se pare că Dincă a mărturisit că el a răpit-o pe Alexandra, dar nu a omorât-o sau violat-o. Totodată, acesta a spus că sunt implicați patru persoane care au avut grijă să o ia fată din casă lui Dincă, iar ceea ce este mai important, este faptul că suspectul a precizat că Alexandra se află în țară. „Alexandra se află în altă țară, unde cei 4 făceau și fac trafic în mod obișnuit” (NU VOM DA NUMELE ȚĂRII). Mai departe, Dincă ar fi spus că persoanele implicate lucrează cu oameni din instituțiile statului.

Cumpănașu a menționat în postarea sa că știe toate numele celor implicați, dar nu dorește să le facă publice. Spre final, Alexandru Cumpănașu le-a adresat o amenințare celor implicați în răpire Alexandre. Deocamdată atât. „Însă, este doar ÎNCEPUTUL ‼️‼️‼️ Iar unii sclerozati să știe că ACUM ȘTIU că își abuzau copiii‼️ Aștept să mă mai provoace o singură dată și ADEVĂRUL va ieși la iveală‼️
P.S.: Mulțumesc Relu pt înțelepciune, forța și echipa pe care o facem‼️
ȘTIM MULT MAI MULT. ȘI MONSTRUL are dreptate: vor cădea scaune mari‼️, a spus Cumpănașu.

ADEVĂRUL DESPRE ALEXANDRA: Întâlnire între prietenul meu, dar și avocatul nostru, domnul Moldovan și Gheorghe…

Publicată de Alexandru Cumpanasu pe Marţi, 29 septembrie 2020

Dincă, față în față cu mama Luizei

La ultimul termen din dosarul Caracal, Gheorghe Dincă a stat față în față cu mama Alexandrei și mama Luizei Melencu. Acesta a izbucnit în plâns în fața rudelor celor două fete, a recunoscut că le-a răpit, dar a subliniat că nu le-a ucis și că totul a fost o înscenare.

Monica Melencu, le-a declarat la ieșirea din sala de judecată jurnaliștilor, că presupusul criminal i-a spus cu lacrimi în ochi că nu le-a ucis pe cele două fete, și că dacă va spune adevărul, o să „cadă capete mari”.

Reamintim că pe 14 aprilie, Luiza Melencu era dată dispărută de familia sa, după ce a plecat să scoatăm bani și nu s-a mai întors. Pe 24 iulie, la două luni distanță, Alexandra Măceșanu suna la 112 pentru a le spune polițiștilor că este răpită, bătută și violată de un bărbat. Ulterior, polițiștii l-au reținut pe Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani. Din păcate, autoritățile au acționat prea târziu, iar după mai bine de un an, Luiza și Alexandra sunt de negăsit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: