Redactia.ro
Home » Știri » Familia Alexandrei Măceşanu, veste dureroasă înaintea sărbătorilor de iarnă

Familia Alexandrei Măceşanu, veste dureroasă înaintea sărbătorilor de iarnă

Alexandra Măceșanu

Procurorii DIICOT au cerut familiei Alexandrei Măceșanu să ridice certificatul de deces pe numele fetei, susține unchiul ei Alexandru Cumpănașu.

Rudele elevei dispărute în vârstă de 15 ani au fost oficial chemate de DIICOT luni, 23 decembrie 2019 pentru a ridica certificatul constatator al morții tinerei, transmite Mediafax. Acest lucru, înseamnă, teoretic că Alexandra Măceșanu nu mai este în viață.

Aspectul însă care este cu adevărat neobișnuit constă în faptul că Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei a transmis astăzi pe pagina sa de Facebook că familia adolescentei dispărute nu ar dori de fapt să ridice acest certificat întrucât neagă cu înverșunare și nu acceptă o asemenea veste cumplită.

Cazul Caracal. Mama Alexandrei Măceșanu, mesaj tulburător în scandalul provocat de fiul lui Dincă

„DIICOT a cerut familiei mele să vina să ridice certificatul de deces pe numele Alexandrei, îngerului nostru şi al multor români. Şi asta în timp ce familia Dincă, complice la răpirea Alexandrei, este liberă. (…) Decizia amiliei mele, după ce ne-am consultat la rece nu la cald, este una foarte clară: nu vorm ridica acest certificat, nu recunoaştem decesul Alexandrei în acel butoi”, spune unchiul adolescentei, Alexandru Cumpănaşu, referindu-se la butoiul în care se presupune că a fost ars trupul Alexandrei Măceșanu.

„Ceea ce ne deranjeza cel mai mult este lipsa oricăror precizări cu privire la cine l-a emis! Şi când. Luni, 23 Decembrie (bine că nu ne-au chemat în ziua de Crăciun…) vom da o declaraţie clară prin care refuzăm să ridicăm un astfel de document fără corpul Alexandrei, cu o analiză INML pe care am dovedit-o deja împotriva propriilor norme, standarde, termene. Mai mult decât atât fără ca Alexandra să fie căutată de DIICOT şi să fie investigată temeinic pista traficului de persoane, deşi există foarte multe probe în acest sens!”, conchide unchiul Alexandrei Măceşanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: