Redactia.ro
Home » Homepage » Cazul Caracal. Mama Alexandrei Măceșanu, mesaj tulburător în scandalul provocat de fiul lui Dincă

Cazul Caracal. Mama Alexandrei Măceșanu, mesaj tulburător în scandalul provocat de fiul lui Dincă

cazul caracal

Cazul Caracal. Mama Alexandrei Măceșanu a postat un mesaj tulburător pe Facebook după episodul de marți, când Daniel Dincă a bătut mai mulți jurnaliști în fața sediului CAN din București.

Teodora Măceșanu aduce în discuție pasivitatea organelor de lege, care i-au permis atacatorului să plece acasă după audieri, deși violența de care a dat dovadă Dincă jr., ca și modul în care a răbufnit, necesitau o cu totul altă abordare.

Mesajul Teodorei Măceșanu

„Este ceva normal ca să agresezi niște reporteri, niște oameni pe stradă și să nu te întrebe nimeni de nimic, să îți dea drumul, să fii liber, să fii în voia ta, că nu te deranjează nimeni?! Sau chiar să pleci din țară, cum am înțeles că a făcut fiica lui Dincă, sora celui care a bătut jurnaliștii, că era și ea acolo ieri, iar azi a plecat din țară? E normal să îl duci la Poliție și după aia să îi dai drumul, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat? Dacă noi făceam asta, niște oameni simpli, cred că ne-ar fi închis.

Fiul lui Gheorghe Dincă a bătut mai mulți jurnaliști, în stradă!

În schimb criminalii, violatorii, interlopii, tot felul de specimene, sunt libere să circule pe străzile României. Noi, în schimb, când plecăm de acasă trebuie să ne închinăm, să zicem «Doamne, ajută să nu ne întâlnim cu interlopii, că poate ne dă în cap, poate ne trafichează în alte țări. Timpul trece, lumea uităm, interlopii fac aceleași lucru, îșți văd de treaba lor, pleacp în străinătate, nimeni nu le face nimic!”, declară mama Alexandrei Măceșanu, una dintre victimele monstrului din Caracal, Gheorghe Dincă.

Reactia Teodorei (mama Alexandrei) fata de tupeul DERBEDEULUI de Daniel Dinca prin agresarea jurnalistilor! Dar si despre JUSTITIA ROMANA si esecul total in cazul Alexandrei! Mesaj la 5 luni de la rapirea Alexsndrei din partea Teodorei catre politicieni, politisti, procurori, jurnalisti si mai ales catre ROMANI!#oromaniefaraviolenta #oromaniefaraclanuri #oromanieputernicasimoderna #112vreausatraiesc

Publicată de Alexandru Cumpanasu pe Miercuri, 18 decembrie 2019

Cazul Caracal. Ultima măsură luată în cazul bătăușului

Fiul lui Gheorghe Dincă a fost eliberat marți noapte după ce i-a agresat pe jurnalişti,însă acesta va fi reaudiat vineri, potrivit România TV. Daniel Dincă a scăpat de reţinere după agresiunea de marţi după-amiază, însă cazul său va fi anchetat în continuare de poliţişti, care nu s-au lămurit întru totul cum s-au desfăşurat evenimentele.

Însuşi ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a calificat incidentul ca fiind unul foarte grav, în timp ce procurorul general Bogdan Licu a spus: „Este inacceptabil ce s-a intamplat ieri, astazi se vor prezenta organele de politie cu o propunere de control judiciar pentru domnul Dincă. A fost eliberat!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: