Redactia.ro
Home » Știri » Fiul lui Gheorghe Dincă a bătut mai mulți jurnaliști, în stradă!

Fiul lui Gheorghe Dincă a bătut mai mulți jurnaliști, în stradă!

Fiul lui Gheorghe Dincă a bătut mai mulți jurnaliști, în stradă! Scandal de proporții în fața sediului Consiliului Național al Audiovizualului, în această după-amiază!

Fiul lui Gheorghe Dincă a reacționat violet după ce a ieșit din sediul Consiliului Național al Audiovizualului. Acesta a început să lovească mai mulți jurnaliști și i-a agresat verbal. ”Clanul Dincă” a mers azi la CNA pentru a depune o plângere împotriva jurnaliștilor pentru modul în care au refectat cazul Caracal.

Citește și: Reacția președintelui Klaus Iohannis după ce s-a dat sentința în cazul Colectiv

Dar și pentru cum au fost prezenați copiii lui Gheorghe Dincă. Cei doi au fost sfătuiți să vorbească cu armata de jurnaliști care îi așteptau în fața sediului. Însă, lucrurile nu au stat chiar așa. Destul de nervos, bărbatul a început să adreseze injurii celor prezenți și să îi ia la bătaie. A împrăștia pumni și picioare jurnaliștilor prezenți, care doar își făceau meseria.

Ba chiar mai mult, a încercat să îi oprească pe caneramani din a mai filma, conform România TV.

Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului și a reușit într-un final să calmeze spiritele. Momentan, nu se știe dacă fiul lui Gheorghe Dincă a fost reținut. Jurnaliștii au mers la poliție și au depus plângere. Mai apoi, unii dintre ei au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini