Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Caracal. Tribunalul București a prelungit arestul preventiv pentru Dincă

Cazul Caracal. Tribunalul București a prelungit arestul preventiv pentru Dincă

Cazul Caracal. Tribunalul București a prelungit arestul preventiv pentru Dincă

Cazul Caracal. Tribunalul București a prelungit arestul preventiv pentru Dincă. Magistrații Tribunalului București au admis, marți, cererea procurorilor de prelungire a arestului preventiv pentru Gheorghe Dincă. Atsa înseamnă că suspectul în cazul Caracal va mai sta încă 30 de zile după gratii.

Cazul Caracal. Tribunalul București a prelungit arestul preventiv pentru Dincă

Potrivit Tribunalului București, Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani va mai sta încă 30 de zile în arest după ce magistrații au admis cererea procurorilor DIICOT de prelungire a acestei măsuri.

Procurorii DIICOT au extins urmărirea penală pe numele lui Dincă cu infracțiunea de profanare de cadavre. Potrivit avocatului Lasconschi, de această faptă, bărbatul nu fusese inițial acuzat de anchetatori.

Ajunctul DIICOT, Giorgiana Hosu a anunțat că în urmă cu câteva săptămâni ca pănă la finalul acestui an, dosarul Caracal va fi finalizat.

Cazul Caracal. Specialiştii FBI au dat dreptate legiştilor români

Ancheta dispariției Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu, cele două în vârstă de 18, respectiv 15 ani din Caracal, se încheie cu multe semne de întrebare. Anchetatorii nu au reușit să afle ale cui sunt rămășițele găsite în pădurea de lângă Caracal, despre care Dincă spune că sunt ale Luizei Melencu.

După aproximativ 9 luni de la dispariția primei victime, ancheta în cazul Caracal se apropie de sfârșit. Gheorghe Dincă, suspectul în vârstă de 66 de ani care a declarat că le-a ucis pe ambele fete, a fost audiat din nou.

În fața justiției a ajuns și complicele său, Ștefan Risipiceanu, care a recunoscut că știa că vecinul lui a luat-o cu forța de pe o stradă pe Luiza. De asemenea, bărbatul a declarat că au violat-o amândoi.

Citeste si:Cum arată mama lui Fuego: „Nu e cea care împodobește bradul”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: