Redactia.ro
Home » Știri » Familia Alexandrei, tânăra care și-a pierdut viața pe un pat de maternitate, merge până în pânzele albe pentru dreptate. Ce despăgubiri uriașe a solicitat

Familia Alexandrei, tânăra care și-a pierdut viața pe un pat de maternitate, merge până în pânzele albe pentru dreptate. Ce despăgubiri uriașe a solicitat

familie alexandra

Alexandra, o tânără din Botoșani, și-a pierdut viața după ce a agonizat șapte ore pe patul unei maternități, timp în care a fost ignorată cu desăvârșire de către medici. Iată ce despăgubire uriașă a solicitat familia victimei!

Familia Alexandrei cere despăgubiri colosale. O decizie urmează să fie luată

Familia Alexandrei, tânăra din Botoșani care a murit pe un pat de spital din maternitate, cere despăgubiri uriașe și nu poate procesa moartea dramatică a tinerei. Trei copii au rămas fără mamă din cauza neglijenței medicilor, iar un tată este nevoit să-i crească de unul singur.

Despăgubiri morale care ajung la nu mai puți de șapte milioane de euro a fost suma cerută de familia Alexandrei Ivanov, tânăra de 26 de ani care a fost neglijată de personalul medical și a murit în chinuri teribile la maternitatea din Botoșani. Tânăra era mamă a trei copii și rugămințile sale de a fi ajutată au fost ignorate de către medici pentru mai bine de șapte ore, deși era vizibil că starea gravidei se deteriora de la o oră la alta.

Conform primelor informații familia Alexandrei solicită daune în valoare de șapte milioane de euro, după cum urmează. Un milion de euro pentru ficare copil, 500 de mii de euro pentru soț, 700.000 de euro fiecare dintre părinții Alexandrei, bunicii, 500.000 de euro fiecare, fiind trei la număr. Cumantul ar urma să primească 100.000 de euro, iar fata adoptată de Alexandra 50.000 de euro.

În dimineața zilei de vineri, 18 august, puțin după ora 7:30, starea tinerei a cunoscut o deteriorare semnificativă. A fost înregistrată o sângerare profuză la nivelul căilor respiratorii superioare. Dat fiind contextul alarmant, ea a fost transferată de urgență la Secția de Terapie Intensivă (ATI), unde s-au demarat manevre complexe de resuscitare. Însă, în ciuda eforturilor medicale depuse, la ora 8:00, viața tinerei se stingea pe patul de spital.

Colega de cameră a Alexandrei a făcut declarații cutremurătoare

Apoi, în data de 30 august, miercuri, detalii cutremurătoare au ieșit la iveală în spațiul public. O colegă de salon a Alexandrei a făcut mărturii care au confirmat toate acuzațiile aduse medicilor de către familia victimei. Aceste dezvăluiri au atras atenția opiniei publice asupra acestui incident tragic și au amplificat discuțiile legate de calitatea serviciilor medicale și siguranța pacienților.

„Tot plângea că o doare. Spre dimineață a spus că nu are aer, simte că nu are aer. Când mi-am ridicat capul din pat, am văzut că era vânătă. Gura și nasul îi erau vinete.

Am chemat repede și a venit asistenta și ea tot spunea că nu are aer. Între timp i-a luat tensiunea, i-a pus aparatul de monitorizare și au mai venit 5-6 asistente la patul ei. Eu nu am văzut să fi venit vreun medic, nu a fost medic”, a declarat colega de salon a Alexandrei, conform Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: