Redactia.ro
Home » Monden » Familia Ioanei Tufaru, lovită de o nouă dramă: «Mi-e sufletul sfâșiat de durere…»

Familia Ioanei Tufaru, lovită de o nouă dramă: «Mi-e sufletul sfâșiat de durere…»

familie ioana tufaru

Ioana Tufaru, fiica regretatei Anda Călugăreanu trece prin momente dificile. Cumnatul vedetei s-a stins din viață brusc, iar ea și soțul ei doresc să afle acum unde a fost îngropat pentru că nici măcar nu au fost chemați la înmormântare.

Ioana Tufaru trece printr-o drama

Fratele soțului Ioanei Tufaru s-a stins din viață, iar partenera acestuia a decis să-l înmormânteze pe ascuns, fără a da de știre familiei. Acest lucru, așa cum era de așteptat, a fost extrem de dureros pentru toți cei care l-au iubit pe bărbat și nu au putut să-și ia adio așa cum se face în mod normal.

Ioana Tufaru este revoltată și îndurerată și nu înțelege cum a fost posibil un asemenea lucru. „Mi-e sufletul sfâșiat de durere, pentru că am avut un frate care nu mai este. Am ținut legătura cu el o perioadă, dar s-a îmbolnăvit, s-a internat în spital. Slăbise în ultimul hal. Ultima oară când am vorbit cu el, nu prea am vorbit mare lucru, pentru că era slăbit și nu putea să vorbească, iar la un timp să aflu că a murit”, a declarat Ioana, conform Fanatik. 

Nici soțul Ioanei nu poate concepe asemenea lucru și are sufletul zdobit de durere. Nu m-a sunat, tot eu am sunat-o, ca să-mi spună că înmormântarea a fost marți la ora 13:00, dar nu m-a chemat la înmormântare să îl duc pe frățiorul meu drag. Nici nu știu unde e înmormântat. Mi-am propus să mă duc să îi caut mormântul la Cimitirul Jilava, am aflat din niște surse”, a declarat soțul Ioanei Tufaru, potrivit aceleiași surse amintite în rândurile de mai sus.

Cât câștiga Ioana Tufaru de pe urma drepturilor de autor ale regretatei mame

Ioana Tufaru s-a plâns de mai multe ori public de faptul că nu stă prea bine la capitolul financiar. Nici banii pe care îi primește din drepturile de autor pentru piesele mamei sale nu sunt mulți. Nu reprezintă o sumă mare, însă o ajută să plătească o parte dintre facturi și îi fac viața mai ușoară. Ioana primește lunar de la stat suma de 700 de lei, bani care reprezintă drepturile de autor menționate anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: