Redactia.ro
Home » Monden » Familia lui Jador se mărește! Veste uriașă pentru artist

Familia lui Jador se mărește! Veste uriașă pentru artist

Familia lui Jador se mărește cu un nou membru, iar artistul tocmai ce a primit vestea uriașă! Din primele informații, ar fi vorba chiar de un băiețel așteptat cu mare fericire să vină pe lume!

Toți fanii așteaptă ca Jador să dea marea veste că se însoară, așa cum a anunțat când a plecat din Survivor. Cu toate acestea, e prilej de sărbătoare în familia artistului, care se mai mărește cu un membru!

Familia lui Jador se mărește! Veste uriașă pentru artist

Jador este în culmea fericirii! Răzvan, fratele pentru care artistul a venit la București în plină pandemie ca să-i fie martor la căsătorie, a făcut anunțul care i-a bucurat pe toți din familie.
Soția fratelui lui Jador, Andreea, este însărcinată și urmează să nască un băiețel spre sfârșitul anului!

Din primele informații, cel mic va primi un nume bilbic, mai exact Timotei, având în vedere că cei doi tineri proaspăt căsătoriți sunt foarte credincioși.

Jador este extrem de apropiat de fratele său Răzvan, așa că nu este deloc exclus ca artistul să-l boteze pe cel mic.
Tot Jador a fost și cel care l-a ajutat pe fratele lui Răzvan cu o sumă de bani deloc mica pentru a-și face casă în Horgești, județul Bacău, acolo unde au crescut.

Jador și-a ajutat fratele să-și ridice casă

Toată lumea își amintește cum Jador a mărturisit chiar la Survivor că simte că și-a nedreptățit ceilalți frați, dat fiind faptul că l-a ajutat cel mai mult pe Răzvan.

”Un lucru pe care l-am realizat aici a fost că am făcut o neînțelegere între frații mei. Dumnezeu m-a binecuvântat pe mine să fac banii mai ușor și mi-am ajutat familia cum am putut, în special pe frate-meu, să-și facă casa. Eu mai am trei frați în afară de el, mai micuți și mai am încă o soră, pe care ar fi trebuit s-o ajut și pe ea.

Dar nu mi-am dat seama că are nevoie de ajutor. Am zis că… nu știu, nu mi-am dat seama… Am zis că ăsta era mai mic, am zis că să-l ajut și pe el și chiar nu mi-am dat seama că am făcut o diferență între frații mei. Și când o să ajung acasă, primul lucru asta o s-o fac: o s-o ajut să-și facă casa”, a dezvăluit Jador, chiar la un consiliu de eliminare de la Survivor România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: