Redactia.ro
Home » Monden » Familia lui Robert De Niro, în lacrimi. Actorul este în doliu, după moartea unei persoane foarte apropiate

Familia lui Robert De Niro, în lacrimi. Actorul este în doliu, după moartea unei persoane foarte apropiate

GALERIE FOTO (2) Robert De Niro

Familia lui Robert De Niro trece în acest moment prin clipe teribile. Actorul a primit o lovitură la care nu se aștepta, după ce a pierdut o persoană importantă din viața sa. Cel care a interpretat sute de roluri nu se poate acomoda în acest moment cu ideea pierderii.

Actorul are în acest moment parte de clipe teribile cauzate de o pierdere suferit în urmă cu puțin timp. Fanii acestuia sunt alături de el și fac tot posibilul pentru a-l susține și pentru a-l încuraja să depășească momentul cu bine.

Pierdere colosală în familia lui Robert De Niro

Nepotul de 19 ani al lui Robert De Niro s-a stins din viață într-un moment în care nimeni nu se aștepta la asta. Tânărul a lăsat în urma sa o familie plin de regrete, dar și un început de carieră care părea a fi la fel de strălucitor precum cel al bunicului său.

Leanardo, căci așa îl chema pe nepotul lui Robert De Niro, a murit în urmă cu o zi, însă nu se cunosc prea multe detalii legate de acest eveniment neplăcut. Atât actorul, cât și mama adoptivă a tânărului au preferat să păstreze secretul cu privire la decesul tânărului.

Mesaj dureros transmis de mama tânărului

Fiica adoptivă a actorului nu s-a putut abține, așa că și-a strigat durerea pe rețelele de socializare, unde a vorbit despre fiul ei pe care l-a iubit enorm. Durerea pe care un părinte o simte în momentul în care pierde un copil este destul de mare, tocmai de aceea este foarte greu de înțeles ce simte în acest moment Drena, fiica lui Robert De Niro.

„Frumosul meu înger dulce, te-am iubit dincolo de cuvinte sau descrieri din momentul în care te-am simțit în burtă. Ai fost bucuria mea, inima mea și tot ce a fost pur și real în viața mea. Mi-aș dori să fiu cu tine chiar acum. Mi-aș dori să fiu cu tine.

Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să merg mai departe și să răspândesc dragostea și lumina pe care m-ai făcut să le simt fiind mama ta. Ai fost atât de profund iubit și apreciat și mi-aș fi dorit doar ca iubirea să te fi salvat. Odihnește-te în pace și în paradisul veșnic, băiatul meu drag”, a scris mama tânărului, Drena.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: