Redactia.ro
Home » Știri » Familia Măceșanu a pregătit un loc de veci pentru fiica lor

Familia Măceșanu a pregătit un loc de veci pentru fiica lor

GALERIE FOTO (3)

Încă de la vestea dispariției, familia Măceșanu a sperat ca fiica lor să apară în viață. Această speranță nu s-a stins nici acum, părinții așteptându-și fiica să intre pe poartă în orice moment. Totuși, în eventualitatea în care cele mai urâte gânduri se adeveresc, au pregătit un loc de veci.

Familia Măceșanu a pregătit un loc de veci

Dacă Alexandra Măceșanu, fata răpită de Gheorghe Dincă, nu va fi găsită de autorități, părinții fetei au pregătit un loc de veci. Chiar dacă ei încă speră ca fiica lor să fie găsită în viață și sănătoasă, s-au pregătit și-n eventualitatea unei tragedii.

Potrivit Wowbiz, tatăl Alexandrei a pregătit în ultimele săptămâni un loc de veci în cimitirul din satul natal. Acesta este situat în cripta familiei, acolo unde se odihnesc și bunicii fetei de 15 ani.

Părinții Alexandrei speră ca fiica lor să fie în viață

De când a izbucnit acest coșmar, părinții Alexandrei au mărturisit că nici nu ia în calcul ca fiica lor să nu fie în viață. Iar cu atâtea zvonuri că Alexandra ar fi în Italia, familia fetei așteaptă să ajungă acasă.

”O așteptăm să vină acasă, să intre pe poartă. Credem că este în viață. Să dea Dumnezeu ca poliția să o găsească. Ne rugăm în fiecare seară ca fiica să ni se întoarcă acasă”, a declarat mereu tatăl Alexandrei, care speră într-o minune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini