Redactia.ro
Home » Știri » Familia Măceșanu riscă să fie executată silit dacă nu plătește o amendă de 25 de lei

Familia Măceșanu riscă să fie executată silit dacă nu plătește o amendă de 25 de lei

Cazul Caracal. Familia Măceșanu riscă să fie executată silit dacă nu plătește o amendă de 25 de lei

Cazul Caracal. Familia Măceșanu riscă să fie executată silit dacă nu plătește o amendă de 25 de lei. Părinții Alexandrei Măceșanu au primit de la judecătorie o notificare în care li se cere să plătească o sumă de 25 de lei, în caz contrar riscă să fie executați siliți.

 Familia Măceșanu riscă să fie executată silit dacă nu plătește o amendă de 25 de lei

Potrivit Wowbiz.ro, părinții Alexandrei Măceșanu au primit de la judecătorie o notificare în care li se cere să plătească suma de 25 de lei, de fiecare, pentru că au îndrăznit să ceară strămutarea dosarului lui Dincă. Dacă cei doi refuză să plătească această sumă, riscă să fie executați silit.

Alexandru Cumpănașu a fost cel care a precizat că părinții Alexandrei au primit această notificare.

Asta este dreptatea! Mai este ceva de spus? Lacrimi, durere, umilinșă, revolt… Victimele plătesc amenzi pentru că au deranjat infractorii (…) Imagine cu hotărârea Curții de Apel Craiova prin care verii mei trebuie să plătească 25 RON fiecare pentru că au cerut mutarea judecării lui Dincă! În caz contrar, îi execută silit… No comment!”, este anunțul lui Alexandru Cumpănașu.

Familia Măceșanu s-a întâlnit cu Gheorghe Dincă

În luna ianuarie, părinții Alexandrei s-au întâlnit la una din înfățișările de la tribunal, cu cel care le-a răpit și vioalt fiica de numai 15 ani. După această întâlnire, părinții fetei au cerut magistraților ca dosarul să fie mutat de la Tribunalul Olt.

Alexandra Măceașanu a dispărut în luna iulie 2019 din Caracal. La o zi de la dispariție, aceasta a reusit să sune la 112 și să anunțe că este răpită. Din păcate, însă, autoritățile nu au reușit să o găsească nici până în ziua de azi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: