Redactia.ro
Home » Monden » Familia mezzosopranei Maria Macsim Nicoară din nou în doliu! Tatăl artistei a trecut în neființă

Familia mezzosopranei Maria Macsim Nicoară din nou în doliu! Tatăl artistei a trecut în neființă

Noi informații în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

O nouă nenorocire s-a abătut asupra familiei Mariei Macsim Nicoară. Tatăl artistei sa stins din viață și a fost înmormântat zilele trecut. Apropiații spun că pare că este un blestem asupra acestei familii îndurerate.

A murit tatăl mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

Tatăl artistei Maria Macsim Nicoară a suferit enorm după pierderea fiicei sale. Acesta nu a mai rezistat supărărilor și s-a stins din viață la data de 26 septembrie. Bărbatul a fost înmormântat în Cimitirul „Sf. Petru și Pavel”, alături de fiica sa. O poză cu Maria Macsim a fost lipită de cruce. Familia este îndurerată și nu are cuvinte pentru drama pe care o trăiește.

Detalii șocante ies la iveală în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

Noi detalii șocante au ieșit la iveală în cazul artistei ieșene Maria Macsim Nicoară. Se pare că apropiații artistei au făcut declarații legate de căsnicia mezzosopranei. O bună prietenă de-a Mariei Macsim Nicoară susține că artista ar fi fost constant abuzată de soțul ei. Ba mai amult acesta ar fi avut și o relație extra-conjugală. Prietena Mariei a spus presei că artista ar fi fost amenințată de soț că dacă continuă să se implice în relația lui cu amanta, acesta va lau măsuri. Maria Macsim Nicoară s-ar fi plâns adesea că că bărbatul o bate, îi vorbește foarte urât și o amenință.

Mi-a dat de înțeles că soțul o înșela. Ea știa. După așa zisul accident, au apărut detalii și mai concrete despre faptul că a știut cine este exact femeia cu care o înșela. Ea a spus că va lua măsuri în privința acelei terțe persoane, amantei. Ar fi fost amenințată că „Dacă da curs amenințărilor tale legate de această amantă atunci eu voi lua anumite măsuri. Cunosc cel puțin două astfel de episoade.

Era forțată de soțul ei să părăsească casa. Îi spunea că nu ar enici o șansă la acea casă, că fratele lui e avocat și că va avea grijă să nu obțină nimic. A doua amenințare a fost, de fapt a bruscat-o, a izbit-o de perete, i-a spus „Îți zdrobesc creierii dacă te atingi de ea.„, a fost declarației unei prietene apropiate a mezzosopranei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: