Redactia.ro
Home » Sport » Familia nu-l mai lasă pe Neagoe să antreneze! Dinamo caută soluții

Familia nu-l mai lasă pe Neagoe să antreneze! Dinamo caută soluții

Familia nu-l mai lasă pe Neagoe să antreneze

Fostele glorii ale lui Dinamo îi atacă dur pe suporterii dinamoviști.

Familia nu-l mai lasa pe Neagoe să antreneze! Dinamo este încă în șoc după ce s-a întâmplat aseara la meciul cu Craiova. Antrenorul Eugen Neagoe a făcut un infarct și a fost dus de urgență la spital. Soția și fiica antrenorului l-ar fi rugat să nu se mai întoarcă la echipă măcar o perioadă. Astfel, “câinii” sunt nevoiți să caute un alt antrenor.
După tragedia de duminică seară, fostele glorii ale clubului au mesaje dure pentru galeria dinamovistă, mai ales pentru PCH.

”Nu se poate să confundăm scena cu sala. Şi eu am greşit. Sunt bine intenţionat, sunt prost şi am vocaţie de martir. Ăştia care au făcut din Cătălin Hîldan o afacere au ajuns să pună acum presiune. Cinci, şase sălbatici înjură şi fac legea. Nu se poate să sari pe un antrenor de la început. Neagoe, dacă a avut un infarct, în mod normal, trebuie să stea departe de lumea asta sălbatică”, a declarat Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Prunea, atac dur la suporteri

După meciul cu Craiova, președintele lui Dinamo, Florin Prunea a atacat suporterii în termeni foarte duri. Până acum fostul portar a încercat să caute o cale prin care să rezolve lucrurile cu fanii, acum însă a rebufnit:

„A fost la un pas de o mare tragedie. Atâta ură n-am văzut în viața mea. Dacă ai ajuns să vorbești și de Cornel Dinu în felul în care s-a vorbit… Când am văzut ce se întâplă cu Eugen, mi-a trecut toată viața prin fața ochilor. Atâta ură… nu pot să înțeleg. Păi, ăsta e Dinamo? Eu nu mai recunosc clubul ăsta. A venit aici săracul să muncească, să facă treabă, dar atâta ură… nu pot să înțeleg. În momentul de față suntem în stare de șoc”, a declarant Prunea la conferința de după meci.

Fostul președinte la LPF, Dumitru Dragomir este și el de părere că suporterii sunt vinovați pentru ce s-a întâmplat cu antrenorul Eugen Neagoe.

“Dinamo e o boală. Din cauza presiunii suporterilor s-a întâmplat tot. Nici nu poți să îți faci meseria. Sunt câțiva huligani care trebuie liniștiți. Pe mine mă trimiteau la pușcărie, la brutărie când am dat legea. Mi-au dat lacrimile. Mi-am dat seama imediat că e un infarct. Când am văzut cum respiră am realizat. Am trecut și eu prin așa ceva”, a declarant Dragomir, pentru Gazeta Sporturilor.

Scenele șocante i-au afectat și pe jucători

Minutele de groază petrecute la marginea terenului i-au afectat și pe jucători. Cei mai mulți au fost îngroziți cțnd au văzut ce se întâmplă cu antrenorul lor, care era suit într-o salvare, după ce i s-a acordat primul ajutor în salvare la marginea terenului.

“Ne-a fost tare frică. Ni s-au înmuiat picioarele. Eu m-am rugat să fie bine”, a spus fundașul, Denis Ciobotariu, la Digi Sport.

Meciul, Dinamo – Craiova s-a terminat 0-2.