Redactia.ro
Home » Sport » Fanii i-au cerut demisia lui Flavius Stoican! Ce a răspuns antrenorul

Fanii i-au cerut demisia lui Flavius Stoican! Ce a răspuns antrenorul

Fanii i-au cerut demisia lui Flavius Stoican

Fanii i-au cerut demisia lui Flavius Stoican, după ce Petrolul a pierdut surprinzător 0-1 cu Gloria Buzău, într-un meci din etapa a XIX-a din Liga a II-a.

Petrolul și-a creat destule ocazii, dar până la urmă a pierdut meciul de pe teren propriu, și a ratat șansa de a urca pe locul al doilea. Înfuriați la culme suporterii de pe Ilie Oană i-au strigat antrenorului ”demisia”. Acesta s-a enervat la culme și ar fi răspuns: ”Gata mă, ho…Mi-o dau la final”.
La finalul partidei, Flavius Stoican a părut destul de clam și a spus că nu va renunța la poziția sa cât timp Petrolul are șanse să promoveze.

”Am vrut doar puţină liniştite din partea lor, pentru că jucătorii aveau nevoie de încurajări. Fotbaliştii au nevoie de sprijin în anumite momente. Mă depăşesc situaţiile în care fotbaliştii sunt huiduiţi pe teren propriu. Demisia? Rămâne de văzut. Nu trag de scaun, dar nu sunt genul de om care la prima dezamăgire, pleacă… Fotbalul nu e matematică, nu ştii ce se întâmplă după 5 minute” a spus Flavius Stoican.

Hamza a ratat cu poarta goală

În minutul 4, Hamza a ratat cea mai mare ocazie a meciului. A ratat cu poarta goală. După cinci minute, Gavrilă a trecut și el pe lângă gol. Cel care a marcat a fost Munteanu în minutul 49. A primit o pasă de la Valentin Alexandru și a trimis mingea printre picioarele portarului. Petrolul – Gloria Buzău s-a terminat 0-1, iar lupii galbeni au ratat șansa de a urca pe locul secund.

Citește și: Mirel Rădoi, noul selecționer! Când se anunță oficial!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: