Redactia.ro
Home » Sport » Mirel Rădoi, noul selecționer! Când se anunță oficial!

Mirel Rădoi, noul selecționer! Când se anunță oficial!

Mirel Rădoi, noul selecționer

Mirel Rădoi, noul selecționer, în proporție de 90%. Acesta a fost propus de către Comisia Tehnica a federației Române de Fotbal, pentru a prelua funcția lăsată liberă după plecarea lui Cosmin Contra.

Anunțul oficial va fi făcut pe data de 26 noiembrie când va avea loc Comitetul Executiv al FRF. Mirel Rădoi a fost din martie 2018, manager sportiv al echipei naționale U21 a României. În luna august a devenit selecționer după plecarea lui Daniel Isăilă. A calificat echipa Under 21 la EURO 2019, unde a ajuns până în semifinalele competiției. Primul meci al noului selecționer va fi pe 26 martie, cu Islanda. Dacă tricolorii trec de nordici, vor întâlni în finala barajului câștigătoarea dintre Bulgaria și Ungaria.

Mihai Stoichiță l-a convins să accepte propunerea

Mihai Stoichiță a fost cel care l-a convins pe fostul international să accepte propunerea. Duminică ar fi avut loc discuția finală. Mirel Rădoi nu a vrut să comenteze această posibilitate până când Cosmin Contra nu și-a anunțat demisia. Cei mai mulți oameni din fotbalul românesc l-au susținut pe Rădoi în aceste zile. Pentru postul de antrenor al echipei U21 care va rămâne vacant sunt vehiculate 2 nume. Edi Iordănescu și Marius Măldărășanu.

Mirel Rădoi are 67 de meciuri jucate pentru națională
Mirel Rădoi a adunat 67 de selecții la prima reprezentativă, pentru care a marcat de două ori. Cea mai mare parte a carierei și-a petrecut-o la Steaua. Apoi a jucat la Al-Hilal Riyadh, între 2009 și 2011, Al-Ain, între anii 2011-2014.

Citește și: Craiova – Hermannstadt 3-0! Primul meci pe gazonul hibrid

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: