Redactia.ro
Home » Sport » Fanii îi fac zile grele lui George Pușcaș! Antrenorul îl apără pe român!

Fanii îi fac zile grele lui George Pușcaș! Antrenorul îl apără pe român!

Fanii îi fac zile grele lui George Pușcaș

Fanii îi fac zile grele lui George Pușcaș. Românul a fost huiduit de suporteri, după ce Reading și Swansea au terminat la egalitate, 1-1.

Românul a strălucit în primele meciuri jucate pentru Reading. A dat trei goluri în primele două partide jucate pentru englezi. După aceea nu i-a mai ieșit nimic. În șapte meciuri nu a mai înscris, iar suporterii sunt nemulțumiți. La ultimua partidă a avut parte de momente neplăcute, fiind fluierat minute în șir.

„Nu poți să ucizi un jucător pentru un meci prost. Chiar și jucătorii de top au partide în care se zbat, încearcă, dar jocul nu le iese așa cum vor. Poate că va reacționa etapa viitoare și va înscrie. Trebuie să avem răbdare cu el. Așteptările legate de Pușcaș au fost foarte mari, pentru că a înscris două goluri cu Cardff”, a declarat antrenorul José Manuel Gomes.

După ultima partidă, reporterii l-au considerat pe Pușcaș cel mai slab jucător de pe teren. A primit doar nota 3. După nouă etape, Reading ocupă locul 20 din 24 în Championship, cu doar 8 puncte adunate. Echipa este ameninţată în acest moment de retrogradarea în liga a treia.

George Pușcaș, cel mai scump transfer al englezilor

Românul de 23 de ani a ajuns la Reading în luna august. Englezii au plătit pentru transferul său 8 milioane de euro, fiind cel mai scump jucător din istoria clubului. Pușcaș a semnat un contract valabil pe 5 ani cu echipa din Championship.

“Este un atacant talentat cu un instinct de marcator”, a declarat la acel moment, antrenorul José Manuel Gomes.

Citește și: Academia Clinceni – FCSB 0-3! Tănase, mesaj pentru Gigi Becali

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: