Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Huliganism la un alt nivel. Antrenorul lui Atletico, lovit cu pahare de suporteri. Reacția lui Diego Simeone

VIDEO Huliganism la un alt nivel. Antrenorul lui Atletico, lovit cu pahare de suporteri. Reacția lui Diego Simeone

Scenele de huliganism nu dispar din cel mai iubit sport-fotbalul. Diego Simeone, celebrul antrenor al echipei Atlentico Madrid a devenit ținta suporterilor lui Manchester United.

Ce a pățit celebrul antrenor

Imediat după ultimul fluier al meciului, Diego Simeone a sprintat spre vestiar, aşa cum face mai mereu, pentru a-şi sărbători victoria singur. Acela a fost momentul în care a fost „atacat” de suporterii lui Manchester United.

Fanii care erau mai aproape de gazon au început să-l înjure, să-i arate semne obscene și să arunce cu mai multe obiecte în el, inclusiv cu pahare cu lichide în ele.

Scena s-a petrecut după ce Manchester United a fost eliminată din Champions League de Atletico Madrid. Așa au ajuns suporterii britanici să își verse nervii pe Diego Simeone.

Imaginile din momentul deloc respectabil au devenit imediat virale pe rețelele sociale.

Manchester United riscă sancțiuni din partea UEFA

Manchester United riscă sancţiuni din partea UEFA după ce suporterii săi au aruncat cu diverse obiecte în antrenorul lui Atletico Madrid, Diego Simeone, marţi seara, la finalul meciului din manşa secundă a optimilor de finală din UEFA Champions League.

Incidentul figurează în raportul de meci al delegatului UEFA prezent pe stadionul din Manchester, care va fi urmat de o anchetă disciplinară şi de eventuale sancţiuni.

Reacția lui Diego Simeone

La finalul partidei, Diego Simeone a fost rugat să comenteze gestul făcut de fanii lui Manchester United, însă nu a dorit să „pună paie pe foc”.

„Nici nu mi-am dat seama (n.r. că aruncă obiecte înspre el). La ieșirea de pe teren, am alergat, pentru că eram fericit și îmi place să sărbătoresc în vestiar. Așa că nu știu ce s-a întâmplat. Eu mă gândeam doar să ajung în vestiar, eram foarte fericit.”, a declarat Diego Simeone.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: