Redactia.ro
Home » Știri » Fântânile din Piața Unirii din București, în Cartea Recordurilor

Fântânile din Piața Unirii din București, în Cartea Recordurilor

Fântânile din Piața Unirii din București, în Cartea Recordurilor

Fântânile din Piața Unirii din Capitală au fost declrate de World Record Academy ca fiind „Cel mai lung șir de fântâni coregrafice sincronizate din lume|.

Fântânile din Piața Unirii din București, în Cartea Recordurilor

Fântânile din Piața Unirii din București au devenit cunoscute în toată lumea. Ele au fost declarate de World Record Academy drept „Cel mai lung șir de fântâni coregrafice din lume”.

Acest titlu vine de la un an de la lansarea spectacolului Simfonia Apei, ce are loc în fiecare weekend, în centrul Capitalei. Până acum, au avut loc 70 de astfel de show-uri la care au asistat peste 219.000 de oameni . Renumitele fântâni din Piața Unirii au fost construite în 1990, și abia anul trecut au fost modernizate. Acestea măsoară 1,4km lungime și au o suprafață a apei de 16.200 metri.

Fântânile din Piața Unirii 2019

Fântânile bucureștene din Piața Unirii, au fost redeschise după un proces amplu de reabilitare implementat de APa Nova. Sunt primele fântâni care beneficiează de echipamente și tehnologie de ultimă generație.

Cei care au lucrat la proiectul de reabilitare, au făcut parte din companii renumite la nivel internațional. Echipamentele au fost instalate în bazinele și structurile deja existente, iar abordarea reabilitării a necesitat un facelift fântânilot care au multe caracteristici clasice.

Pentru construirea lor, s-au folosit echipamente de ultimă generație în materie de divertisment cu apă. Unele dintre ele fiind unice în Europa, precum „High Speed Vario Master„. În timpul muzicii, jeturile de apă se rotesc după ritmul melodiei, fiind un plus dinamic și vizual în momentele fascinante ale show-ului. De asemenea, mai sunt jeturile de apă lansate de aer comprimat care apar dintr-o dată, care sunt integrate în sistem pentru a puncta coregrafia coordonată pe muzică.

Baza spectacolului este alcătuit din mai multe jeturi de apă parabolice și verticale, controlabile și care pot ilumina puternic orice culoare. Ele sunt create de multe pompe, lumini și duze dinamice de ultimă generație.

World Record Academy este cea mai mare organizație internațională care verifică și omologhează recorduri mondiale.

Citeste si:Pasaj nou în București care va lega Politehnica de Regie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: