Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Fapta de lăudat a unui om al străzii. Polițiștii au rămas șocați când au aflat

Fapta de lăudat a unui om al străzii. Polițiștii au rămas șocați când au aflat

GALERIE FOTO (2)

Un om al străzii din orașul canadian Langford a dat dovadă de coloană verticală când s-a prezentat la poliție cu niște bani găsiți pe stradă. Bărbatul în cauză dormea pe străzi, n-avea familie, niciun venit, dar când a găsit bani s-a îndreptat direct către poliție.

Un om al străzii a găsit un plic pe stradă, care conținea în jur de 2400 de dolari canadieni (aprox. 1800 de dolari). Și deși oricine s-ar fi așteptat ca acesta să și-i însușească, iată că acesta a dat dovadă de o generozitate ieșită din comun. Bărbatul s-a prezentat la poliție și le-a povestit totul despre cum a intrat în posesia acestor bani.

La scurt timp, polițiștii au aflat cine era posesorul de drept acestor bani. La rândul lui, bărbatul care îi pierduse pusese anunț că oferă recompensă de 500 dolari, dacă îi înapoiază cei 1900 de dolari din suma inițială. Numai că omul străzii nici n-a vrut să audă de acest lucru. I-a înapoiat integral suma.

Auzind despre fapta sa laudabilă, un bărbat din aceeași localitate, pe nume Mike Kelly, s-a oferit să-l răsplătească pe omul străzii. Acesta i-a oferit 2400 de dolari în schimb pentru cinstea sa, arătându-i că binele se reîntoarce la cel care face fapte bune.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini