Redactia.ro
Home » Știri » Fără petreceri de Crăciun și Revelion! Anunțul lui Raed Arafat

Fără petreceri de Crăciun și Revelion! Anunțul lui Raed Arafat

Raed Arafat, seful ISU a declarat ca adunarile si petrecerile sunt cele vinovate de cresterea numarului de infectari cu Covid19. O buna parte din explozia de cazuri din Romania au avut loc dupa alegerile locale cand lumea a sarbatorit.

Lucrurile insa se vor schimba incepand cu acest an si mai precis cu sarbatorile de Craciun si Revelion pentru ca nu vor mai avea loc petrecerile specifice, potrivit lui Raed Arafat„Despre sărbătorile de iarnă… este încă o perioadă care va trebui să fie adaptată acestui virus. Știu că atunci o să avem din nou foarte mulți oameni care o să vrea să sărbătorească sărbătorile de iarnă ca și cum nu ar fi fost virusul și nu este nicio problemă. Din păcate acest lucru va fi imposibil. Va trebui să ne adaptăm modului în care în acest an vom trece prin perioadele respective în speranța că la anul vom putea să revenim la cât mai aproape de viață normală, cum o știam noi înaintea acestui virus”, a declarat Arafat.

Cum se pregatesc autoritatile pentru alegerile din noiembrie

Tot Raed Arafat a fost cel care a propus ca dupa urmatoarele alegeri parlamentare sa nu se organizeze niciun fel de petrecere. Pentru ziua de vot o să insistăm ca la anunțarea rezultatelor să nu existe niciun fel de sărbătoriri, ieșiri și contact fără mască. Chiar dacă lumea va fi bucuroasă, exact asta am văzut la locale – și poate acolo a avut un impact serios. Asta este momentul în care va trebui să venim și să interzicem chiar în scris probabil de acum ca să fim siguri că acest lucru nu se va întâmpla atunci. Chiar dacă nici la locale acest lucru nu era permis și totuși se întâmplat. Deci va trebui să învățăm populația că indiferent cât de bucuros ești, care este problema la momentul respectiv, să nu ajungi să transmiți această boală peste tot în comunitate”, a conchis Raed Arafat.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: