Redactia.ro
Home » Știri » Farmacia care se retrage din România. Funcționa de peste două decenii

Farmacia care se retrage din România. Funcționa de peste două decenii

o farmacie se retrage din romania

Un anumit brand de farmacii va dispărea de pe piață. Existente în România încă din anul 2000, farmaciile Belladonna vor fi înlocuite cu cele care poartă denumirea de Beneva.

Farmaciile Belladona vor dispărea de pe piață

Farmaciile Belladona, deținute de către familia Gheorghiţă au fost cumpărate de către Pharma 1 Health Concept, companie deţinută de mai mulţi acţionari. Ele se vor reinventa și vor fi relansate sub un alt nume: Beneva.

Lanţul de farmacii Belladonna, deținut de antre­prenorii români Florin şi Alina Gheorghiţă, a apărut pe piață la începutul anilor 2000, fiind o afacere antreprenorială românească de succes. Deși a fost o afacere fructuoasă, farmaciile Belladona se vor reinventa după ce ele au fost vândute de către afaceriști unei alte companii.

Pharma 1 Health Concept, compania care a preluat farmaciile Belladonna are mai mulţi acţionari, între aceștia numărându-se Bogdan Pavel, Corneliu Poll sau Sacha Dragic.

Afacerile farmaceutice se bucură de succes în România

Afacerile farmaceutice sunt unele dintre cele mai profitabile dacă aruncăm o simplă privire asupra cifrei de afaceri pe care o înregistrează. Conform estimărilor, cifra de afaceri ar putea depăși 30 de miliarde de lei.

„Epidemia nedeclarată de gripă, formele tot mai agresive de răceli şi efectele COVID, cu noua sa formă extrem de virulentă – Flurona, generează o afacere spectaculoasă pentru producătorii şi comercianţii de medicamente. Dincolo de fabricile de medicamente, farmaciile au ajuns să reprezinte unul dintre cele mai profitabile business-uri, cu o cifră de afaceri care ar putea trece în acest an de graniţa de 30 de miliarde de lei, un rezultat istoric”, arată o analiză recentă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini