Redactia.ro
Home » Știri » Fată bătută cu bestialitate într-un parc din București

Fată bătută cu bestialitate într-un parc din București

fată bătută

O fată a fost bătută cu bestialitate cu pumnii și cu picioarele de mai mulţi copii în parcul Morarilor din Bucureşti. Tânăra ar fi refuzat să lovească o altă fată, moment în care a fost atacată de trei tinere, lovită cu picioarele și cu pumnii și târâtă de pâr câțiva metri.

O femeie care se afla în zonă a observat incidentul și a intervenit, amenințându-le pe agresoare că sună la 112 dacă nu opresc atacul. Fata a reușit să scape și a plecat din parc.

În tot acest timp, zeci de tineri de 12-13 ani se aflau pe margine, filmau scenele și le încurajau pe fete să se lovească. Înregistrarea a ajuns pe Facebook, imaginile devenind virale.

Poliţia Capitalei s-a autosesizat în acest caz şi au deschis o anchetă, fiind demarate verificări pentru identificarea persoanelor implicate, scrie Mediafax.

În aceeaşi zi în care poliţiştii s-au autosesizat, mama fetei bătute a mers la Poliţie şi a depus o plângere.

Filmarea a fost folosită de polițiștii de la Sectia 9 din București pentru a identifica agresoarele. În scurt timp, acestea au fost duse la secție și audiate. A fost deschis dosar penal pentru lovire și alte violențe.

„În aproximativ o oră, tinerele ce apăreau în imagini au fost depistate şi conduse la sediul Secţiei, unde au fost audiate în prezenţa părinţilor şi reprezentanţilor DGASPC sector 2. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a spus Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: