Redactia.ro
Home » Stil de viață » Fată dispărută în 2014, găsită în viață la un hotel. Cântărea doar 33 de kilograme

Fată dispărută în 2014, găsită în viață la un hotel. Cântărea doar 33 de kilograme

Fată dispărută în 2016, găsită în viață la un hotel. Cântărea doar 33 de kilograme

O fată care a dispărut în 2014, a fost găsită în viață, după șase ani în care a mâncat ce a apucat, după ce a fost răpită de mama ei. Fata a fost găsită de agenții FBI la un hotel, unde era ținută de mama ei.

Tatăl și mama fetei s-au despărțit, iar femeia a decis să răpească copilul lor, în vârstă de doar 11 ani, după ce instanța a decis ca tatăl să primească custodia.

Atunci, tatăl fetei a angajat un detectiv privat care să îi găsească copilul. Totuși, acesta nu a avut sorți de izbândă, pentru că mama fetei folosea tot feluri de aliasuri pentru a nu fi descoperită de autorități.

„Este o ușurare pentru tată. O ușurare pentru copilă, acum că nu mai este nevoită să fugă peste tot prin Statele Unite cu o mamă care este, în cel mai bun caz o infractoare, și în cel mai rău caz un animal”, a spus detectivul particular Philip Klein, potrivit metro.co.uk.

Cum a fost găsită fata

Copila a fost găsită din cauza unei greșeli a mamei sale, care o răpise. Heather Inks a sunat la poliție, folosind un alias care era deja cunoscut de autorități drept al ei, spunând că fostul ei soț încearcă să o otrăvească. Atunci, ofițerii au putut să vadă de un a venit apelul, așa că au intervenit în forță.

Ei au mers la locul cu pricina, unde au găsit-o pe Penelope, fata dispărută acum șase ani, acum în vârstă de 16. Ea era extrem de slabă și dacă nu ar fi fost descoperită curând de organele competente ar fi murit de foame.

A avut prima ei masă. Refuza chiar și să mănânce. a trăit doar cu suc și cu bomboane. E de-a dreptul piele și os. Cântărește doar 33 de kilograme, la 16 ani. Este confuză, nu știe în cine să aibă încredere, în cine nu”, a declarat detectivul.

Fata se află acum în grija serviciilor sociale, dar va reveni la tatăl său după asistența psihologică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini