Redactia.ro
Home » Știri » Fata Monicăi Gabor îi cucerește pe americani cu frumusețea și inteligența sa

Fata Monicăi Gabor îi cucerește pe americani cu frumusețea și inteligența sa

Irina Columbeanu, fata Monicăi Gabor, s-a mutat în Statele Unite ale Americii alături de mama sa și iubitul ei, afaceristul chinez Mr. Pink. Adolescenta a moștenit frumusețea mamei și vrea să se facă remarcată și prin proiectele la care ia parte.

Deși este încă mică, Irina știe ce vrea de la viață. După spusele tatălui ei, Irinel Columbeanu, Irina își dorește să devină avocat. Studiază intens și participă la procese simulate de judecată, unde reușește să impresioneze prin abilitățile sale.

Implicare de care a dat dovadă a fost observată în Malibu. Mama ei, Monica Gabor, a publicat o fotografie cu fiica sa de la o gală la care a primit premiu pentru munca depusă.

Irina Columbeanu, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu

Este vorba de premiile Dolphin Award, acordate de către Fundația Caritabilă Malibu Dolphin. Premiile sunt oferite celor care au ajutat la dezvoltarea socio-economice a comunității din Malibu. Conform platformei oficiale, Irina apare printre persoanele premiate de fundație la doar 15 ani.

Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu este membru al Corpului Studențesc Asociat (activități studențești) de la Liceul Malibu. Tânăra susține și promovează implicarea elevilor la școală și în comunitate.

Pasiunea Irinei pentru comunicare i-a adus mult succes în diverse cluburi și discipline, inclusiv Model UN, Mock Trial și Positive Poets. De curând a fost singura elevă de clasa a IX-a care a fost nominalizată pentru evenimentul Tineretul Anului 2022 la BGCM, unde a concurat împotriva elevilor din clasele superioare. Acolo a ținut un discurs pregătit și prezentând un portofoliu extins al realizărilor ei.

Irina este implicată în numeroase activități extrașcolare

Irina este activă în grupul Leaders-in-Training. Acolo s-a oferit voluntar zeci de ore pentru proiecte precum construirea de dispozitive robotizate de mobilitate pentru copiii cu dizabilități. În primul an, ea a ajutat la înființarea clubului Brent’s Club în campusul MHS, un club care promovează un stil de viață fără droguri. În prezent, ea ocupă poziția de președinte al grupului, potrivit paginii Fundației Caritabile Malibu Dolphins.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: