Redactia.ro
Home » Monden » Fata Sânzianei Buruiană este mândria familiei: cântă trap la doar 6 ani

Fata Sânzianei Buruiană este mândria familiei: cântă trap la doar 6 ani

GALERIE FOTO (2)

Fiica fostei asistente de televiziune, Sânziana Buruiană, s-a lansat în trap la doar 6 ani. Izabela Zuluf este, deja, model internațional de succes, dar viitorul pare să îi surâdă și în muzică. Chiar pe 13 aprilie a avut filmările videoclipului.

 

sanziana buruiana izabela zuluf bianca rus videoclip
Fetița Sânzianei Buruiană a filmat primul videoclip la doar 6 ani.

Fata Sânzianei Buruiană a filmat primul clip la doar 6 ani

Sunt foarte încântată, Iza a cântat pentru prima dată în cadrul melodiei Biancăi Rus. Ea își dorește foarte mult să fie cântăreață atunci când o să se facă mare. I s-a potrivit foarte tare stilul melodiei cântată de Bianca, este vorba de trap. Cred că o reprezintă genul ăsta de muzică.

S-a descurcat foarte bine și cu vestimentația. Ea și-a ales ținuta de iepuraș. A fost singurul copil care a cântat în videoclip, alături de Bianca”

Sânziana Buruiană se laudă cu fiica sa încă de mică. Frumusețea fetei a determinat-o pe Sânziana să o înscrie la numeroase concursuri internaționale de miss din întreaga lume. Copila a impresionat prin aparițiile sale, lucru care nu a rămas neapreciat. A strâns, deja, în palmares mai multe premii.

Recent i-au fost descoperite și înclinațiile către muzică și dans. Astfel, Bianca Rus a ales-o pentru a cânta trap în videoclipul noii sale piese, intitulată „Scrisoare pentru iepuraș”. Fiica Sânzianei Buruiană, Izabela Zuluf, a cântat două strofe în primul său cântec alături de Bianca Rus, care se adresează copiilor. În videoclip sunt prezentați și alți copii talentați, care își clădesc deja drumul spre celebritate: Timea Anisia, model internațional cu peste 30 de titluri de Miss la activ atât în țară, cât și în străinătate, Any Drăghici, model internațional de 13 ani și Casian Daniel Ciprian, pasionat de modeling, fotbal și dans sportiv.

Pentru sărbătorile Pascale, Sânziana Buruiană a venit în țară împreună cu soțul său, fostul jucător de fotbal, Nicolae Zuluf, și cele două fiice ale lor, Izabela și Antonia. Și-au vizitat părinții după ce Sânziana a decis să se mute la Budapesta pe timpul pandemiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: